- 77,881
- 50,030
- 113
O kadar adamsınız bi roll yaptırın la
rol açtırın adaşıma zengin agalarO kadar adamsınız bi roll yaptırın la
Var reis o yüzden dolandırıldık kumar falan değil onunki zaten kafası üstünde değildi sesi falan titriyordu telefonda aldı içmeye gitti işteŞahsen severdim ben iyi kötü ahbapligimiz vardı tanimamisim muroyu çok üzüldüm gerçekten madde varsa gerisinin ne olacağı belli zaten
@parsens sana dedi biz adam değiliz 😂😂😂O kadar adamsınız bi roll yaptırın la
Sen muroya para at dosta roll yaptırma vay la@parsens sana dedi biz adam değiliz 😂😂😂
özel oran için bi yüz lira pls... 🤣özel oran geldi beylerrrr
Ördü Kader ağlarını, pür dikkat sabah 70₺ yi vbette tam 1000 yaptım başka para yoktu onuda çarptırdıkSen muroya para at dosta roll yaptırma vay la
Özel oran geldiyse muroda gelir az sonra dayanamaz oözel oran geldi beylerrrr
Olacağı varmış de geç beddua etme kimseye Allah’ından bulur zaten herkes er ya da geçÖrdü Kader ağlarını, pür dikkat sabah 70₺ yi vbette tam 1000 yaptım başka para yoktu onuda çarptırdık
karagümrüklü bi çete lideri mi neymiş. bilgisayarda adblockla engelledim resmi de telefonda çıkıyorHarbi aga kim o resimdeki eleman ne Zaman görsem modum düşüyor 🤪
İfşalansın reis haketti herkes dolandırıcı dedi yapmaz dedik millete konuşma falan adamın üstüne gitmeyin dedik , onların vebali var üstümüzde onların hakkı için bu böyle olması gerekirdiOlacağı varmış de geç beddua etme kimseye Allah’ından bulur zaten herkes er ya da geç
Evet evet ifşalansın da kimseye beddua etmeİfşalansın reis haketti herkes dolandırıcı dedi yapmaz dedik millete konuşma falan adamın üstüne gitmeyin dedik , onların vebali var üstümüzde onların hakkı için bu böyle olması gerekirdi
Etmeye gerek yokki Allah zaten belasını vermiş bizimki yanında dua gibi gelir ona haklısınEvet evet ifşalansın da kimseye beddua etme
Ben başta bir ihtiyacı olduğunu sana soyleyemedigini düşündüm hani benimde ihtiyacım var Murat aynı gün dönersen vereyim tarzı konuşma geçmiştir aranızda diye düşündüm oda işini haleetirmek için tamam deyip kayboldu akşama sabaha gelir paranı atar demiştim ama watsap görsellerin herşeyi açıkladı bende öyle değilmiş sağlık olsun miktar önemsiz aga Allah korumuş yüksekte olabilirdiİfşalansın reis haketti herkes dolandırıcı dedi yapmaz dedik millete konuşma falan adamın üstüne gitmeyin dedik , onların vebali var üstümüzde onların hakkı için bu böyle olması gerekirdi
haylan sever yollamayı haylana söyleözel oran için bi yüz lira pls... 🤣
Evet reis daha öncede verdim 1000₺ yani çok verdimde yatır çek diye verdiğimi söylüyorum siteden bakiyeyi çekti yolladı, her mesaja saniyede cevap veriyordu birden para hesaba gelince wp tek tik kaldı orada anladım akabinde foruma girdim aktifti diğer telefondan yazdım çift tik oldu tamam dedim bu beni çarpmış emin olmadan açmadım konuyuBen başta bir ihtiyacı olduğunu sana soyleyemedigini düşündüm hani benimde ihtiyacım var Murat aynı gün dönersen vereyim tarzı konuşma geçmiştir aranızda diye düşündüm oda işini haleetirmek için tamam deyip kayboldu akşama sabaha gelir paranı atar demiştim ama watsap görsellerin herşeyi açıkladı bende öyle değilmiş sağlık olsun miktar önemsiz aga Allah korumuş yüksekte olabilirdi
Düştük ağzına senin 🤣🤣 Allah belamı verdihaylan sever yollamayı haylana söyle![]()
Öbür tarafa yazmışım yanlışlıkla 😂haylan sever yollamayı haylana söyle![]()