Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,700
22,091
113
Haklısın çok haklısın bir ara öyleydim işte elimize para geçince birilerine ulaşalım diye açıyoruz mesaj kutusu öyle kalıyor
Ben losers konusunda 6 ay aktif takıldım ve oradaki insanlar sayesinde forumu cozdum bende o konuda çok yanlışlar yaptım sukur dersimi aldım bunlar paranın kokusunu bir kere aldilarmi bir daha insanin peşini bırakmazlar tekrardan geçmiş olsun dost yine ucuz kurtuldun

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,401
6,676
113
Anlık muronun mekanda biz

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Selamlar beyler size bir soru sorayım.
Pragmaticte freespin'e girmişken tam yarida şak dedi sarjiniz bitti. Daha sonra girip devam edecekseniz. Bu durum oyunu etkiler mi?
Birşey olmaz aga tak fişi bitir işi telefona

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,401
6,676
113
Ben losers konusunda 6 ay aktif takıldım ve oradaki insanlar sayesinde forumu cozdum bende o konuda çok yanlışlar yaptım sukur dersimi aldım bunlar paranın kokusunu bir kere aldilarmi bir daha insanin peşini bırakmazlar tekrardan geçmiş olsun dost yine ucuz kurtuldun
Erhanım aynen cano , durmayız yine kazık yeriz içimiz temiz sağ ol desteğin için

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
rol demeyeydin iyiydi dün dakika 20 de mi ne 1.5 üst girdim maç boyu 1.80 orana adamların kaleci kırmızı yedi penaltı verdi yedek kaleci girdi penaltıyı çıkardı diğer yarı karşıya penaltı verdi ondada diğer kaleci çıkardı 1-0 bitti maç elim ayağım titredi bak yine hatırlayınca :D
Ne maçlardan yattık gardaşim yikilmayiz biz Allah'ın izniyle

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Çekiliş çıkarsa aynı konudan haylanı bulsak uyar herhalde la betzulanin çekilişi olduğunu bile bilmem ben adam heryere saldırmış

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,401
6,676
113

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Başlığı haylanın öfkesi olarak güncelletelim mi aga sen burdan çıkman gayrı 🤣

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,401
6,676
113
Çekiliş çıkarsa aynı konudan haylanı bulsak uyar herhalde la betzulanin çekilişi olduğunu bile bilmem ben adam heryere saldırmış
Bak aslında beni baştan tufaya getirdi ilk dediki 2500₺ kazanmışım 1000₺ lazım velhasıl buna attım sonra 15 dakika yok oldu sonra geldi dediki 500₺ kazanmışım e dedim o zaman gerek yok, neyse dedim 500 500 dür at siteye en kötü 700-800 çekeriz olursada üstünü sen alırsın dedim orada rengi değişti anladım iş işten geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...