- 11,505
- 10,018
- 113
neyse bizim dost @Solskjaer rol açtı oraya kaçıyorum hayırlı geceler arkadaşlar
Neyse kafa ya*ak gibi kim birini dolandiriyorsa kat kat fazlasıyla çıksın q cebinden dost ne diyeyim herkes kendine yakışani yapar sonuç olarak@melo52 dost yazdım burada muhabbeti
bereket getiriyorsa ben de sürdüreyim yüzümemuro geldiğinde uygulanacak tarife,
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Hahahabereket getiriyorsa ben de sürdüreyim yüzüme
sesi çıkmaz tarator'un yatırıma ek freespin konusunda, paraları ezmekle meşgul. Sorsan para yok der çakal@Fterim1905 hocam muroda dolandırıcı çıktı forum iyice raydan çıktı sen ne diyorsun bu konu hakkında puhhqq
Son görülme yatırıma ek fs mis valla doğru söylüyorsun hoca da bozdu kendini biz kime guvenecez artik bu forumda bilemedim şimdi puahhasesi çıkmaz tarator'un yatırıma ek freespin konusunda, paraları ezmekle meşgul. Sorsan para yok der çakal![]()
Ben 10 TL için mekan bastım kısmına bam güm gittim . Geçmiş olsun bu arada dostumBana engel atmak yerine adam gibi konuşsa zoruma gitmezdi ama bundan sonra görür ben 10₺ için mekan bastım o İstanbul'ada giderim sorun değil 4 saatlik yol ben o parayı ona yedirmem 50 bin harcarim gerekirse yinede o 700₺ yi alırım bu sefer sağlam kayaya çarptı
Reis inanılmaz birşey ama gençlik çağımızda oldu boş koy gitsin sağ olasın desteğin içinBen 10 TL için mekan bastım kısmına bam güm gittim . Geçmiş olsun bu arada dostum
Günün birinde padişah demiş ki köprüye adam koyun geçenden para alsın. Yaptı ve baktı ki halktan tepki yok. Diğer başına da köyün hem gelenden hem geçenden alınsın diye. Baktı gene tık yok. Delirmis bunlar niye şikayet etmiyor diye. Halkın arasına karışmış bir probleminiz var mı diye sormuş. Halktan biri " padişahım şu köprüye biraz daha adam koyun da sıra çok oluyor işler hızlı yürüsün" demiş. Yani uzun lafın kısası kadim dostum hikayenin konuyla alakası yok ama gene de güzel hikaye@Fterim1905 hocam muroda dolandırıcı çıktı forum iyice raydan çıktı sen ne diyorsun bu konu hakkında puhhqq
Djdjjdjdjdjd hıkayendekı mesajı anlamadım la uykum mu geldı acabaGünün birinde padişah demiş ki köprüye adam koyun geçenden para alsın. Yaptı ve baktı ki halktan tepki yok. Diğer başına da köyün hem gelenden hem geçenden alınsın diye. Baktı gene tık yok. Delirmis bunlar niye şikayet etmiyor diye. Halkın arasına karışmış bir probleminiz var mı diye sormuş. Halktan biri " padişahım şu köprüye biraz daha adam koyun da sıra çok oluyor işler hızlı yürüsün" demiş. Yani uzun lafın kısası kadim dostum hikayenin konuyla alakası yok ama gene de güzel hikaye
bak bizim mesajı nasıl salak yapmış, yatırıma ek spinlerde geziyordun ne ara buraya düştün taratorGünün birinde padişah demiş ki köprüye adam koyun geçenden para alsın. Yaptı ve baktı ki halktan tepki yok. Diğer başına da köyün hem gelenden hem geçenden alınsın diye. Baktı gene tık yok. Delirmis bunlar niye şikayet etmiyor diye. Halkın arasına karışmış bir probleminiz var mı diye sormuş. Halktan biri " padişahım şu köprüye biraz daha adam koyun da sıra çok oluyor işler hızlı yürüsün" demiş. Yani uzun lafın kısası kadim dostum hikayenin konuyla alakası yok ama gene de güzel hikaye
Dost günde bir defa giriom elmas için zaten link oto oraya atio puhahabak bizim mesajı nasıl salak yapmış, yatırıma ek spinlerde geziyordun ne ara buraya düştün tarator
Deveye diken insana öpen yaranır diyelim kısaca recocumDjdjjdjdjdjd hıkayendekı mesajı anlamadım la uykum mu geldı acaba
Bu terime bakmayın böyle durduğuna buda murooya az kaptırmadı zamanındaDeveye diken insana öpen yaranır diyelim kısaca recocum
Patates püresi ya da muz iyi giderBeyler çok ağır ishalim tuvalete sıçmaya gidebilirim her an önemli bonus olursa etiketleyin