- 4,062
- 1,778
- 113
Kral eğer holigan çekiliş sana çıkarsa o günde yatırımın yoksa muronun hesabını ver 50 k ona yatsın gönderir geri 😂Düştük ağzına senin 🤣🤣 Allah belamı verdi
Kral eğer holigan çekiliş sana çıkarsa o günde yatırımın yoksa muronun hesabını ver 50 k ona yatsın gönderir geri 😂Düştük ağzına senin 🤣🤣 Allah belamı verdi
Orda hesap yok kanka yoksa beni yüz kere daha öpmüşlerdiKral eğer holigan çekiliş sana çıkarsa o günde yatırımın yoksa muronun hesabını ver 50 k ona yatsın gönderir geri 😂
Yok ya Muro gönderirdi geri 50 bini 😂Orda hesap yok kanka yoksa beni yüz kere daha öpmüşlerdi
can, muhabbet şu haylan muroya sürekli para gönderiyor geri istemeden dahi bugün muro 1k yatıralım 2500 çekiliş çıktı diyor zuladan haylanda 1k yolluyor hatta tam 1k olmuş havale parası yok diye benden rica etti bende vardı 10 lira attım muronun hesaba bende yatırdılar işte meğerse 500müş çekiliş kazancı haylan onun hesaba girip çeviriyor 700 kalıyor haylanda 300den oluyor ayrietten çekimi veriyor gerçekleşiyor haylan haydi yolla 700ü diyor haylanı engelleyip arivederçi diyorÖbür tarafa yazmışım yanlışlıkla 😂
Komik misin sen hala gelmiş muro diye espri yapmaya çalışıyorYok ya Muro gönderirdi geri 50 bini 😂
Sen yarın Türkçe öğretmeni olarak gel işe başla 20 sayfada bu kadar net anlatamadim helal lan Yusufiiii 🤣can, muhabbet şu haylan muroya sürekli para gönderiyor geri istemeden dahi bugün muro 1k yatıralım 2500 çekiliş çıktı diyor zuladan haylanda 1k yolluyor hatta tam 1k olmuş havale parası yok diye benden rica etti bende vardı 10 lira attım muronun hesaba bende yatırdılar işte meğerse 500müş çekiliş kazancı haylan onun hesaba girip çeviriyor 700 kalıyor haylanda 300den oluyor ayrietten çekimi veriyor gerçekleşiyor haylan haydi yolla 700ü diyor haylanı engelleyip arivederçi diyor![]()
benim amacım buradan direk iş bulmak zaten, benim gibisini bulamazlar dm'm açık iş görüşmesi yapmak isterlerseSen yarın Türkçe öğretmeni olarak gel başka 20 sayfada bu kadar net anlatamadim helal lan Yusufiiii 🤣
Çok komigim knkaKomik misin sen hala gelmiş muro diye espri yapmaya çalışıyor
Belli zaten gül gül öldüm alıntı yapma bir daha beniÇok komigim knka
Az çok muhabbetimiz yapmaz diye düşünmek istiyorum sızıp kalmıştır diycem engel atması olmamiscan, muhabbet şu haylan muroya sürekli para gönderiyor geri istemeden dahi bugün muro 1k yatıralım 2500 çekiliş çıktı diyor zuladan haylanda 1k yolluyor hatta tam 1k olmuş havale parası yok diye benden rica etti bende vardı 10 lira attım muronun hesaba bende yatırdılar işte meğerse 500müş çekiliş kazancı haylan onun hesaba girip çeviriyor 700 kalıyor haylanda 300den oluyor ayrietten çekimi veriyor gerçekleşiyor haylan haydi yolla 700ü diyor haylanı engelleyip arivederçi diyor![]()
İleride bir iş kurarsam özel okul açacağım sırf senin gibi bir personeli kaçırmamak için .benim amacım buradan direk iş bulmak zaten, benim gibisini bulamazlar dm'm açık iş görüşmesi yapmak isterlerse![]()
yok la engel atıyor, haylanda fazla telefon var diğer telefondan yazınca ulaşıyor kendinden yazınca gitmiyor 1 gecelik zevk için işte artık zevki kalmadı nerede görsem yollayacak arkadaşı uyaracağım, yediği kaba pisledi, ayağına sıktı.Az çok muhabbetimiz yapmaz diye düşünmek istiyorum sızıp kalmıştır diycem engel atması olmamis
ahaahaahhahaha onlara özel dil geliştirir öğretirim ben bu Dünya'da ki sahte insanlarla muhattap olmasınlar diyeİleride bir iş kurarsam özel okul açacağım sırf senin gibi bir personeli kaçırmamak için .
Ondan sonra çocuklar birbiriyle ortada olmayan Dili konuşmaya başlar 😂
Senin gibi adam olsun. Bu foruma yeteryok la engel atıyor, haylanda fazla telefon var diğer telefondan yazınca ulaşıyor kendinden yazınca gitmiyor 1 gecelik zevk için işte artık zevki kalmadı nerede görsem yollayacak arkadaşı uyaracağım, yediği kaba pisledi, ayağına sıktı.
Bende sabah akşam geri döneceğini düşünüyorum madde varsa sızıp kalmıştır kafayı toplayinca ben ne yaptım diyecekAz çok muhabbetimiz yapmaz diye düşünmek istiyorum sızıp kalmıştır diycem engel atması olmamis
Dönünce ne yazacak merak ettim yorum yapmiyim canyok la engel atıyor, haylanda fazla telefon var diğer telefondan yazınca ulaşıyor kendinden yazınca gitmiyor 1 gecelik zevk için işte artık zevki kalmadı nerede görsem yollayacak arkadaşı uyaracağım, yediği kaba pisledi, ayağına sıktı.
@Titan
Bende sabah akşam geri döneceğini düşünüyorum madde varsa sızıp kalmıştır kafayı toplayinca ben ne yaptım diyecek
Yazdığı hiç birşeyin hükmü yok yazdı diyelim tam 33 tane ekran görüntüsü var yani yazacağı herşeye cevap delil ispat var asla ve asla bu durumda haklı değil ona yakışan tek şey gelecek diyecek ki özür dilerim yaptım bir hata sebep buydu diyemedim inan ki eyvallah der geçerim ama üste çıkmaya çalışırsa her türlü bozacak kadar delilim varDönünce ne yazacak merak ettim yorum yapmiyim can