Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
Öbür tarafa yazmışım yanlışlıkla 😂
can, muhabbet şu haylan muroya sürekli para gönderiyor geri istemeden dahi bugün muro 1k yatıralım 2500 çekiliş çıktı diyor zuladan haylanda 1k yolluyor hatta tam 1k olmuş havale parası yok diye benden rica etti bende vardı 10 lira attım muronun hesaba bende yatırdılar işte meğerse 500müş çekiliş kazancı haylan onun hesaba girip çeviriyor 700 kalıyor haylanda 300den oluyor ayrietten çekimi veriyor gerçekleşiyor haylan haydi yolla 700ü diyor haylanı engelleyip arivederçi diyor :D

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
can, muhabbet şu haylan muroya sürekli para gönderiyor geri istemeden dahi bugün muro 1k yatıralım 2500 çekiliş çıktı diyor zuladan haylanda 1k yolluyor hatta tam 1k olmuş havale parası yok diye benden rica etti bende vardı 10 lira attım muronun hesaba bende yatırdılar işte meğerse 500müş çekiliş kazancı haylan onun hesaba girip çeviriyor 700 kalıyor haylanda 300den oluyor ayrietten çekimi veriyor gerçekleşiyor haylan haydi yolla 700ü diyor haylanı engelleyip arivederçi diyor :D
Sen yarın Türkçe öğretmeni olarak gel işe başla 20 sayfada bu kadar net anlatamadim helal lan Yusufiiii 🤣

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,221
700
113
bence bu konu haylan ın muhabbet yeri olmalı:D giden paraya karşılık haylan konuya çöktü dfasdfasf

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,344
7,361
113
Az çok muhabbetimiz yapmaz diye düşünmek istiyorum sızıp kalmıştır diycem engel atması olmamis

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
benim amacım buradan direk iş bulmak zaten, benim gibisini bulamazlar dm'm açık iş görüşmesi yapmak isterlerse :D
İleride bir iş kurarsam özel okul açacağım sırf senin gibi bir personeli kaçırmamak için .
Ondan sonra çocuklar birbiriyle ortada olmayan Dili konuşmaya başlar 😂

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
Az çok muhabbetimiz yapmaz diye düşünmek istiyorum sızıp kalmıştır diycem engel atması olmamis
yok la engel atıyor, haylanda fazla telefon var diğer telefondan yazınca ulaşıyor kendinden yazınca gitmiyor 1 gecelik zevk için işte artık zevki kalmadı nerede görsem yollayacak arkadaşı uyaracağım, yediği kaba pisledi, ayağına sıktı.

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
İleride bir iş kurarsam özel okul açacağım sırf senin gibi bir personeli kaçırmamak için .
Ondan sonra çocuklar birbiriyle ortada olmayan Dili konuşmaya başlar 😂
ahaahaahhahaha onlara özel dil geliştirir öğretirim ben bu Dünya'da ki sahte insanlarla muhattap olmasınlar diye :D

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
yok la engel atıyor, haylanda fazla telefon var diğer telefondan yazınca ulaşıyor kendinden yazınca gitmiyor 1 gecelik zevk için işte artık zevki kalmadı nerede görsem yollayacak arkadaşı uyaracağım, yediği kaba pisledi, ayağına sıktı.
Senin gibi adam olsun. Bu foruma yeter

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
@Titan
Bende sabah akşam geri döneceğini düşünüyorum madde varsa sızıp kalmıştır kafayı toplayinca ben ne yaptım diyecek

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,344
7,361
113
Dönünce ne yazacak merak ettim yorum yapmiyim can

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,062
1,778
113
Hem kendi yorumuma yazıyo üstüne bidaha alintila yapma beni diyo ne cins adamlar var la 😂

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
@Titan

Bende sabah akşam geri döneceğini düşünüyorum madde varsa sızıp kalmıştır kafayı toplayinca ben ne yaptım diyecek

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Dönünce ne yazacak merak ettim yorum yapmiyim can
Yazdığı hiç birşeyin hükmü yok yazdı diyelim tam 33 tane ekran görüntüsü var yani yazacağı herşeye cevap delil ispat var asla ve asla bu durumda haklı değil ona yakışan tek şey gelecek diyecek ki özür dilerim yaptım bir hata sebep buydu diyemedim inan ki eyvallah der geçerim ama üste çıkmaya çalışırsa her türlü bozacak kadar delilim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...