Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Beyler Muro'nun da kalemini kırdıysanız onun hakkını artık bana gönderin bari, ben bir ara kazanırım gene 6 haneli falan bir şeyler benden alırsınız en azından. Napalım Muro gibi acındıralım mı kendimizi, yüzüne siyah boya sürmüş çocuk resmi koyayım bari profile puhahah

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,209
2,533
113
Benide gorün önümüzdeki ay salı gunü cuma namazı çıkışı öderim geri🤣

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,411
6,684
113
Beyler Muro'nun da kalemini kırdıysanız onun hakkını artık bana gönderin bari, ben bir ara kazanırım gene 6 haneli falan bir şeyler benden alırsınız en azından. Napalım Muro gibi acındıralım mı kendizi, yüzüne siyah boya sürmüş çocuk resmi koyayım bari profile puhahah
Lan ya 🤣🤣🤣🤣 yada ağzında ekmek olan köpek resmi hahshhahhs

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Bak aslında beni baştan tufaya getirdi ilk dediki 2500₺ kazanmışım 1000₺ lazım velhasıl buna attım sonra 15 dakika yok oldu sonra geldi dediki 500₺ kazanmışım e dedim o zaman gerek yok, neyse dedim 500 500 dür at siteye en kötü 700-800 çekeriz olursada üstünü sen alırsın dedim orada rengi değişti anladım iş işten geçti
Adam baştan sazan sarmalına geçmiş zaten aga parada gitti o saatten sonra yapacak birşey yok

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,983
50,045
113
Bu şahıs aylardır konuşuruz.. muro beni dolandırdı arkadaşlar kendisi 700₺ lik adam kimse bir kuruş vermesin elimde bütün deliller mevcut
2 saattir wpden engelledi forumda aktif diğer telden yazdım mesajlar gidiyor kendisine daha sonra burada yok görmedim yok duymadım diye
Bundan sonra adam olmak yok
ağlarsa herkese ispatlar gelecek @parsens @dost @Erhan2121 @Beşiktaş @The Magician @cemsin dostlar gerekeni yapın buna bu forumda ekmek yedirmeyin
@Valenciennes
@BJK
valla bilemem cano beni kazıklayan olmadı kazıklarsa banlananlar listesinde bulur kendini , geçmiş olsun

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Aynen eksik oldu. Kalan kasayı da verdim çıktım. Rahatladım.
Sal aga slotu eksik olsun ondan gelen ben 2/3 saat önce kupon attım baktım kusurat kalmış o parayla 20/30 tür cevirem dedim 30 netten zıpladı geldi hiçbir beklentim yoktu ihtiyaç anında milyonla girsen +1 olmaz bakiyen

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,222
700
113
büyük ihtimal sadece kumar değil uyuşturucuyada düşmüş. sen ne yazarsan yaz utanma,arlanma kalmamıştır zaten. 2-3 güne geri gelip burada bildiği yoldan devam eder. ha artık millet acıyıp para yollar mı orası onlara kalmış.

yazık.Varsa Allah ailesinin yardımcısı olsun üzücü ya.10 sayfa yorum okudumda neler yazmış millet hakkında

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Forum emekli kahvesine döndü bugün herkes zill anlaşılan 😔

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,411
6,684
113
büyük ihtimal sadece kumar değil uyuşturucuyada düşmüş. sen ne yazarsan yaz utanma,arlanma kalmamıştır zaten. 2-3 güne geri gelip burada bildiği yoldan devam eder. ha artık millet acıyıp para yollar mı orası onlara kalmış.

yazık.Varsa Allah ailesinin yardımcısı olsun üzücü ya.10 sayfa yorum okudumda neler yazmış millet hakkında
Her yol var reis zaten telefonda konuşurken titriyorduda iş işten geçmişti

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113

Şahsen severdim ben iyi kötü ahbapligimiz vardı tanimamisim muroyu çok üzüldüm gerçekten madde varsa gerisinin ne olacağı belli zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...