Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,015
22,447
113
Dost bu foruma kendini bilmeyen hadsizler çok türedi maalesef sen bunca zaman bu şahsa destek ciktin Allah şahit herkes bunu bilir zaten sen adamlığına adamlık kattın o şahıs ise insanlığını kaybetti giden 700 olsun önemi yok daha da yüklü miktar da kaybedebilirdin derler ya herseyde vardır bi hayır burda rol dışında kesinliklen ve kesinliklen kimseye para atılmaz ve kimseylen de fazla yüz göz olmamak lazım

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,643
29,370
113
Beni tokatlayan 3/5 kişide var kayıplar biri f. Cadioglumu ne skimdi çekim yapcam abi tamam abim bekledim akşama abi tamam abim bekledim abi site sorun çıkardı yarın abi tamam abim bekledim abi hafta sonu sonunda dayanamadım artık istemiyorum AMK olu atma dedim bir yere kadar dayanıyor insan sen durumunu izah etsen istemezdim bile kupon attım yattı derdim
Onu @Marley15 ıyı bılır

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,433
6,719
113
Dost bu foruma kendini bilmeyen hadsizler çok türedi maalesef sen bunca zaman bu şahsa destek ciktin Allah şahit herkes bunu bilir zaten sen adamlığına adamlık kattın o şahıs ise insanlığını kaybetti giden 700 olsun önemi yok daha da yüklü miktar da kaybedebilirdin derler ya herseyde vardır bi hayır burda rol dışında kesinliklen ve kesinliklen kimseye para atılmaz ve kimseylen de fazla yüz göz olmamak lazım
Yine diyorum kanka inan parasında değilim, işte o insanlık yaptın dedinya orasına tutuldum Muro al sigara al Muro yok parası yap al Muro şunu cebinde dursun Muro al şunu sen çalışmıyorsun harçlık et ulan burasına içerledim..
Kendi kendine dedi ki bu konu açmaz o kadar güzellik yapti öyle birisi değil diye düşündü o düşüncesinin öyle olmadığını görsün diye yazdım zaten bu ona yeter 3-5 kuruş ekmek yiyordu o kaba pisledi şimdi artık herkesin gözünde tamamen üçkağıtçı oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...