Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,373
6,648
113
Herkesin yaşadığı durumlar aldığı riskler farkli. Yaşamadan bilemezsin. Kumar aleminde bunlar hep olan şeyler çünkü bu bı hastalık. Uyuşturucu bağımlısına uyuşturucu verip al bunu sakla senden alcam dersen o tabiki içer onu
Şerefsizlik ile delikanlılık farklı kavramlar
Desin ki kardeş kumar krizim uyuşturucu krizim tuttu affet beni sonra hallederiz afiyet olsun deriz
Kaypaklık yapıp engel atmak nedir bilir misin
Birisi senin yanına geliyor açım para ver diyor veriyorsun, kaçıyor kaçarkende ana avrat küfür ederek kaçıyor delikanlılık sıfır Şeref sıfır , çok kumarbaz var delikanlı olup açık sözlü olan onlara saygı duyarım kaypaklara değil

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,373
6,648
113
The mage gardaşım az çok beni görmüşsündür uzaktan da olsa tanışız forumda bir elemana 1 lira borç attım çok rica etti aynı gece adam 35-50-50-80 k çekim paylaş farklı sitelerden paylaşım yaptı sonuç 1 hafta yok ortada sonra diyor kankam varsa 1 lira daha borç atsana en kısa zamanda 2 lira atarım ne diyim amq 🤣🤣🤣
Zaten bu forumda bir sen garip bir ben garip

Kamisutryr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
159
43
Şerefsizlik ile delikanlılık farklı kavramlar
Desin ki kardeş kumar krizim uyuşturucu krizim tuttu affet beni sonra hallederiz afiyet olsun deriz
Kaypaklık yapıp engel atmak nedir bilir misin
Birisi senin yanına geliyor açım para ver diyor veriyorsun, kaçıyor kaçarkende ana avrat küfür ederek kaçıyor delikanlılık sıfır Şeref sıfır , çok kumarbaz var delikanlı olup açık sözlü olan onlara saygı duyarım kaypaklara değil
O konuda haklisin

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Sorsan adam DGM de yargilanio o kdr delikanlı her gün denetime gidicem para yok kavalti edicem para yok cisim geldi param yok haylan kardeş seni seviyorum tanımam seni sadece konularda goruyrm iyi oluyor kardeşim kusura bakma geçmiş olsun ama adam sinyalin sinyali para vericekseniz bu adama geri gelmesini beklemediğiniz parayı vericekseniz bu tarz adamlarla arkadaşlık bile etmicksnz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
ha bir tane de laz gavat var nickini mafyalı falan yapan bir tüysüz zibidi. Onu yazmayı atlamışım 5K sını 50 K yapmıştım baştan 15K atacak diye anlaşmıştık taaa aylar önce 5K atıp engellemişti. Onu da aklıma gelmişken yazayım. Hala forumda yazar, sorsan en delikanlı odur ama.

Ben yalana karşıyım, geri atmamaya değil bu arada. Kimseye borç vermedim bu forumdan 2 yıldır, çünkü kimseye borç olarak atmadım. Bir para atıyorsan birine unutacaksın o parayı. Benim tek beklentim, benim de ihtiyacım olması durumunda karşı tarafta varsa aynı iyiliği bana yapması olur.
Borç vermek iyi bişey değil bir. Verdik yıllar önce kendi paramızı vermediler sindirmeye çalıştılar bizde evlerinden yataklarındayken aldık 8/4 te ceza aldık ne bir. Vericen ne isteyecen veriyorsan öyle vericen geri istemeden

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,700
22,090
113
İnsanlık ölmüş artik milletin iyi niyetini herkes suistimal ediyor artik forum tokatcilarin meskeni haline gelmiş biri 6k alir kaçar biri 700 alir kaçar daha ismini zikretmedigim bir cok kisi daha var yazıklar olsun ki bu devirde yaşadığıma ulan hicmi şerefiniz kalmamış artik

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,373
6,648
113
Sorsan adam DGM de yargilanio o kdr delikanlı her gün denetime gidicem para yok kavalti edicem para yok cisim geldi param yok haylan kardeş seni seviyorum tanımam seni sadece konularda goruyrm iyi oluyor kardeşim kusura bakma geçmiş olsun ama adam sinyalin sinyali para vericekseniz bu adama geri gelmesini beklemediğiniz parayı vericekseniz bu tarz adamlarla arkadaşlık bile etmicksnz
Eyvallah dost maymun gözünü geç açıyor bazen Allah razı olsun

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,373
6,648
113
Borç vermek iyi bişey değil bir. Verdik yıllar önce kendi paramızı vermediler sindirmeye çalıştılar bizde evlerinden yataklarındayken aldık 8/4 te ceza aldık ne bir. Vericen ne isteyecen veriyorsan öyle vericen geri istemeden
Ya vallahi bazen insanın gururuna dokununca yapamayacağı şey yok , şimdi şeytan diyor kalk in arabaya hem İstanbul'u gez hemde şunun denetimlik yaptığı adliyeye git yüzüne tükür gel.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,373
6,648
113
Noldu ulaşamadın mı hala muroya
Ulaşamayalım bu saatten sonra ulaşırsam sıkıntı olur burda kabadayı kabadayı geziyorya ben şöyle astım ben böyle kestim karşımda görseler odleri kopar falan filan diye

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
393
63
ben açlıktan kırılsam ailemden bile 100 lira istemeye çekiniyorum valla insanlar nasıl bu kadar rahat para isteyip bir de ödememezlik yapıyor hayret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...