- 8,409
- 6,682
- 113
Aynen öyle kankaKendisi bilir Para gelir geçer de. Yüzüne atılan kara leke hiçbir zaman geçmez.
Aynen öyle kankaKendisi bilir Para gelir geçer de. Yüzüne atılan kara leke hiçbir zaman geçmez.
Zamanında 500 istedi verdim çekip sana vericem dedi. 2 sene önceydi daha verecek bende bekliyorum.WhatsApp üzerinden 10 kişiye yazdım hepsi forumda sağlam kişiler bak bakalım ona ekmek yedirirler mi
Kral bu forumda @Kayserili bu arkadaşım var 1.5 senedir arkadaşız kardeşten öte olduk hatta Ankara'ya geldi bende oldu verdim onda oldu bana verdi ama hiç birbirimize yanlış yapmadikVermesin şuanda ben onu 7 bin liralık rezil ettim o ona yeter artık para isterken birilerinden diyecek ki insanlar dolandırıcı git adama borcunu ver önce buda bana yeter
Bunları yüzüne vuracaksınız ki yapmasın zaten forumda adminden tut Başkana kadar herkes bunun ne ayak olduğunu biliyor, yinede diyor ki hadi gariban insan ellemeyelim ama bu gariban değil garip s.kici imiş bugün anladımZamanında 500 istedi verdim çekip sana vericem dedi. 2 sene önceydi daha verecek bende bekliyorum.
E bunumu konuşalım şimdi ?Kral bu forumda @Kayserili bu arkadaşım var 1.5 senedir arkadaşız kardeşten öte olduk hatta Ankara'ya geldi bende oldu verdim onda oldu bana verdi ama hiç birbirimize yanlış yapmadik
PhahhahahahahsjjsjssjjE bunumu konuşalım şimdi ?
Yok kral sadece örnek verdim vardır bi derdi skntisi hemen karalama kral onu demek istedim birkaç saat cevab vermedi diyeE bunumu konuşalım şimdi ?
Reis sen arkadaşını iyi tanıdığını ifade ettin bende şuanda yaşadığım durumun eminliğini ifade ettim bir telden ulaşamadım diğerinden ulaştım bunun izahıda mizahıda budurYok kral sadece örnek verdim vardır bi derdi skntisi hemen karalama kral onu demek istedim birkaç saat cevab vermedi diye
Zaten her gün forumda dilencilik yapan adamdan da bu beklenirdi kendine yakışanı yapmışBu şahıs aylardır konuşuruz.. muro beni dolandırdı arkadaşlar kendisi 700₺ lik adam kimse bir kuruş vermesin elimde bütün deliller mevcut
2 saattir wpden engelledi forumda aktif diğer telden yazdım mesajlar gidiyor kendisine daha sonra burada yok görmedim yok duymadım diye
Bundan sonra adam olmak yok
ağlarsa herkese ispatlar gelecek @parsens @dost @Erhan2121 @Beşiktaş @The Magician @cemsin dostlar gerekeni yapın buna bu forumda ekmek yedirmeyin
@Valenciennes
@BJK
Erhanım kim bunu yapmaz dediysek , yapmaz dediğimiz şeyi ilk o yaptı.Zaten her gün forumda dilencilik yapan adamdan da bu beklenirdi kendine yakışanı yapmış
700 liraya ne malı içecekErkek benden ç-aldığı parayla mal içiyor şimdi , kalıbın devrilsin
Yüz olsa diğer telefondan dakikalarca aradım açardı numara olan teli engellemiş50 dakika önce foruma girmiş aktifmis yuzu yokki konuya birsey yazsin
Çok güveniyordun ne olduBu şahıs aylardır konuşuruz.. muro beni dolandırdı arkadaşlar kendisi 700₺ lik adam kimse bir kuruş vermesin elimde bütün deliller mevcut
2 saattir wpden engelledi forumda aktif diğer telden yazdım mesajlar gidiyor kendisine daha sonra burada yok görmedim yok duymadım diye
Bundan sonra adam olmak yok
ağlarsa herkese ispatlar gelecek @parsens @dost @Erhan2121 @Beşiktaş @The Magician @cemsin dostlar gerekeni yapın buna bu forumda ekmek yedirmeyin
@Valenciennes
@BJK