Laaa su maçı bulabilecek biri yokmu piyasada maç oynanıyor eminim ama hicbiyerde bulamadım..
Ekli dosyalar
-
510.4 KB Görüntüleme: 7
Hep buluyorum hissettiğim zaman bu oranı da basamıyorum paraBak bu 8 oran işini harbi yapiyosun kral ama miktarlar kucuk
Bugun olmasada elbet bir gün 👑😄Hep buluyorum hissettiğim zaman bu oranı da basamıyorum para
Bayağıdır çalışmıyorum bu denetim muhabbeti olsun Başka muhabbetler olsun bir türlü toparlayamadım 25 gün sonra çalışma bitiyor alıştık adliyeye git gel ayağımız alıştı bir işe gireyim böyle parasız kalmam Çok iyi oluyor kimin olduğunu çok iyi görüyorum Buna göre güzelliğimizi yapacağızBugun olmasada elbet bir gün 👑😄
Haklisin kral herşey gonlunce olsun elbet biryerde duzelecek hep boyle gitmeyecekBayağıdır çalışmıyorum bu denetim muhabbeti olsun Başka muhabbetler olsun bir türlü toparlayamadım 25 gün sonra çalışma bitiyor alıştık adliyeye git gel ayağımız alıştı bir işe gireyim böyle parasız kalmam Çok iyi oluyor kimin olduğunu çok iyi görüyorum Buna göre güzelliğimizi yapacağız
Ben kendimden eminim Kral Ben bir işe gireyim son 25 gün işte calısma kamuHaklisin kral herşey gonlunce olsun elbet biryerde duzelecek hep boyle gitmeyecek
Kaç tane çıktı sana hep sana cikiyorSelamünaleyküm Vay arkadaş be Zula çekilişi de çıkmış 2500 Daha şimdi gördüm geldie bin lira Bul şimdi sabah sabah
P** ettik gitti çıksa ne olur bir bu kaldı 1000 lira bulamıyorum ki şunu alayım yaKaç tane çıktı sana hep sana cikiyor
Akşam açmıştı çekilişi katıldım hiç bakmadım z gördüm deminKaç tane çıktı sana hep sana cikiyor
Daha Cok kazan inşallah gözümüz yok yanlış anlaşılmasın bu kaç gündür bakiyorun ne ara baksam çekiliş kazandı yazıyor tebrikler inşallah 1 milyon kazan milyar kazan hayırlı ise kazan insallahAkşam açmıştı çekilişi katıldım hiç bakmadım z gördüm demin
Koşturuyorum ama onu kazanmak için deDaha Cok kazan inşallah gözümüz yok yanlış anlaşılmasın bu kaç gündür bakiyorun ne ara baksam çekiliş kazandı yazıyor tebrikler inşallah 1 milyon kazan milyar kazan hayırlı ise kazan insallah
Banada geçen gameofbette çıkmıştı para yoktu yatirmamistim Muro başkanUlan betsula 1000 lira Yatırım nedir ya
Ya deli olacağım bir arkadaş vardı geçen bana yardımcı oldun sağ olsun o kişiyi bulamıyomBanada geçen gameofbette çıkmıştı para yoktu yatirmamistim Muro başkan
Muro yapmaz öyle şey site yemiştir parasını onunda dönecek yüzü yoktur dur. Olursa verir muroBu şahıs aylardır konuşuruz.. muro beni dolandırdı arkadaşlar kendisi 700₺ lik adam kimse bir kuruş vermesin elimde bütün deliller mevcut
2 saattir wpden engelledi forumda aktif diğer telden yazdım mesajlar gidiyor kendisine daha sonra burada yok görmedim yok duymadım diye
Bundan sonra adam olmak yok
ağlarsa herkese ispatlar gelecek @parsens @dost @Erhan2121 @Beşiktaş @The Magician @cemsin dostlar gerekeni yapın buna bu forumda ekmek yedirmeyin
@Valenciennes
@BJK
Ben kendi ellerimle çektim parayı ,onun hesabından kendisineMuro yapmaz öyle şey site yemiştir parasını onunda dönecek yüzü yoktur dur. Olursa verir muro
Bizde yapmaz dedik yaptı işte alBen kendi ellerimle çektim parayı ,onun hesabından kendisine