Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,672
113
Bugun olmasada elbet bir gün 👑😄
Bayağıdır çalışmıyorum bu denetim muhabbeti olsun Başka muhabbetler olsun bir türlü toparlayamadım 25 gün sonra çalışma bitiyor alıştık adliyeye git gel ayağımız alıştı bir işe gireyim böyle parasız kalmam Çok iyi oluyor kimin olduğunu çok iyi görüyorum Buna göre güzelliğimizi yapacağız

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Bayağıdır çalışmıyorum bu denetim muhabbeti olsun Başka muhabbetler olsun bir türlü toparlayamadım 25 gün sonra çalışma bitiyor alıştık adliyeye git gel ayağımız alıştı bir işe gireyim böyle parasız kalmam Çok iyi oluyor kimin olduğunu çok iyi görüyorum Buna göre güzelliğimizi yapacağız
Haklisin kral herşey gonlunce olsun elbet biryerde duzelecek hep boyle gitmeyecek

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
456
83
Akşam açmıştı çekilişi katıldım hiç bakmadım z gördüm demin
Daha Cok kazan inşallah gözümüz yok yanlış anlaşılmasın bu kaç gündür bakiyorun ne ara baksam çekiliş kazandı yazıyor tebrikler inşallah 1 milyon kazan milyar kazan hayırlı ise kazan insallah

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,424
6,702
113
Bu şahıs aylardır konuşuruz.. muro beni dolandırdı arkadaşlar kendisi 700₺ lik adam kimse bir kuruş vermesin elimde bütün deliller mevcut
2 saattir wpden engelledi forumda aktif diğer telden yazdım mesajlar gidiyor kendisine daha sonra burada yok görmedim yok duymadım diye
Bundan sonra adam olmak yok
ağlarsa herkese ispatlar gelecek @parsens @dost @Erhan2121 @Beşiktaş @The Magician @cemsin dostlar gerekeni yapın buna bu forumda ekmek yedirmeyin
@Valenciennes
@BJK

charms

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
99
28
Bu şahıs aylardır konuşuruz.. muro beni dolandırdı arkadaşlar kendisi 700₺ lik adam kimse bir kuruş vermesin elimde bütün deliller mevcut
2 saattir wpden engelledi forumda aktif diğer telden yazdım mesajlar gidiyor kendisine daha sonra burada yok görmedim yok duymadım diye
Bundan sonra adam olmak yok
ağlarsa herkese ispatlar gelecek @parsens @dost @Erhan2121 @Beşiktaş @The Magician @cemsin dostlar gerekeni yapın buna bu forumda ekmek yedirmeyin
@Valenciennes
@BJK
Muro yapmaz öyle şey site yemiştir parasını onunda dönecek yüzü yoktur dur. Olursa verir muro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...