Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
6,682
113
Bana engel atmak yerine adam gibi konuşsa zoruma gitmezdi ama bundan sonra görür ben 10₺ için mekan bastım o İstanbul'ada giderim sorun değil 4 saatlik yol ben o parayı ona yedirmem 50 bin harcarim gerekirse yinede o 700₺ yi alırım bu sefer sağlam kayaya çarptı

charms

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
99
28
Herkes sana dilenci dedi sahtekar dedi dolandırıcı dedi arkanda durduk yapmaz dedik bumu senin insanlığın @Muroo1988
Dost boşver takılma 700 lira bir para için değmez. Bu kelimelere kendisi.bu parayı vermeden buralara gelmez gelirse hesabını sorarsın. Ama keşke DM üzerinden gelene kadar bekleseydin olayları buraya sonra taşısaydın.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
6,682
113
Dost boşver takılma 700 lira bir para için değmez. Bu kelimelere kendisi.bu parayı vermeden buralara gelmez gelirse hesabını sorarsın. Ama keşke DM üzerinden gelene kadar bekleseydin olayları buraya sonra taşısaydın.
Bende çift telefon var dost forumda 5 dakika önce aktif , wpden 2 saattir yazdim mesaj gitmedi diğer telden yazdım mesajlar gitti.
Ben ona dedim ki bana para acil lazım işini görelim bana yolla öyle bir dünya yok ben parasında değilim beni enayi yerine koydu arkasında durdugumuz insan

charms

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
99
28
O değilde zaten forumda alışveriş yasak sen niye bunu ortaya serdin ki şimdi en kötü admin muroyu banlar sende arada gittin h.olsun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,071
1,780
113
Bende çift telefon var dost forumda 5 dakika önce aktif , wpden 2 saattir yazdim mesaj gitmedi diğer telden yazdım mesajlar gitti.
Ben ona dedim ki bana para acil lazım işini görelim bana yolla öyle bir dünya yok ben parasında değilim beni enayi yerine koydu arkasında durdugumuz insan
Bi açıklaması vardır kral skntisi vardır dönüş yapar elbet

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
6,682
113
O değilde zaten forumda alışveriş yasak sen niye bunu ortaya serdin ki şimdi en kötü admin muroyu banlar sende arada gittin h.olsun
Ben forumda alışveriş yapmadım konuda kirletmedim kendisinin sohbet konusundan yazıyorum, çokta savunuyorsan bu durumu okumazsin dost

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,603
7,843
113
Ben forumda alışveriş yapmadım konuda kirletmedim kendisinin sohbet konusundan yazıyorum, çokta savunuyorsan bu durumu okumazsin dost
Geçmiş olsun. Senin adına Çok üzücü bir durum. Ama şu mesajı yazıp ona yardımcı olmaman gerekiyordu.

Ekli dosyalar

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,807
5,718
113
Foruma bak en guzelli vermicen ben cok dagıtım yaptım ama bakıyorumda vermicende zaten alamıyoruzda

charms

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
99
28
Olum kimseyi savunduğumuz yok muroo her zaman böyledir. Burda kaç kişi muroo ya destek oldu. Muroodan kimse lira görmemiştir. Bugüne kadar sana yaptığına gelince kendisi yüzü varsa gelir açıklar durumu zaten. Şundan emin ol paranı vermez o kesin ;)

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
6,682
113
Geçmiş olsun. Senin adına Çok üzücü bir durum. Ama şu mesajı yazıp ona yardımcı olmaman gerekiyordu.
Allahindan bulsun vallahi para sorun değil la ben ona gece para lazım dedi atmye gittim Hasan su lazım çekim yapacağım dedi al muro dedim yoksa ben ne paralar yedim dile getirmedim 3 kuruş için bu konuyu mu açacağım ağrıma gitti

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
6,682
113
Olum kimseyi savunduğumuz yok muroo her zaman böyledir. Burda kaç kişi muroo ya destek oldu. Muroodan kimse lira görmemiştir. Bugüne kadar sana yaptığına gelince kendisi yüzü varsa gelir açıklar durumu zaten. Şundan emin ol paranı vermez o kesin ;)
Vermesin şuanda ben onu 7 bin liralık rezil ettim o ona yeter artık para isterken birilerinden diyecek ki insanlar dolandırıcı git adama borcunu ver önce buda bana yeter

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,603
7,843
113
Allahindan bulsun vallahi para sorun değil la ben ona gece para lazım dedi atmye gittim Hasan su lazım çekim yapacağım dedi al muro dedim yoksa ben ne paralar yedim dile getirmedim 3 kuruş için bu konuyu mu açacağım ağrıma gitti
Kendisi bilir Para gelir geçer de. Yüzüne atılan kara leke hiçbir zaman geçmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...