- 145
- 99
- 28
Ödendimi ? Eğer ödendiyse Muro o parayı yemiştir. Yıllardır bilirim kesin bir siteye attı patlattı. Sanada dönemedi. Ayıp etmişBen kendi ellerimle çektim parayı ,onun hesabından kendisine
Ödendimi ? Eğer ödendiyse Muro o parayı yemiştir. Yıllardır bilirim kesin bir siteye attı patlattı. Sanada dönemedi. Ayıp etmişBen kendi ellerimle çektim parayı ,onun hesabından kendisine
Adam değil demekki adamim diye geziyor ama forumdaÖdendimi ? Eğer ödendiyse Muro o parayı yemiştir. Yıllardır bilirim kesin bir siteye attı patlattı. Sanada dönemedi. Ayıp etmiş
Dost boşver takılma 700 lira bir para için değmez. Bu kelimelere kendisi.bu parayı vermeden buralara gelmez gelirse hesabını sorarsın. Ama keşke DM üzerinden gelene kadar bekleseydin olayları buraya sonra taşısaydın.Herkes sana dilenci dedi sahtekar dedi dolandırıcı dedi arkanda durduk yapmaz dedik bumu senin insanlığın @Muroo1988
Bende çift telefon var dost forumda 5 dakika önce aktif , wpden 2 saattir yazdim mesaj gitmedi diğer telden yazdım mesajlar gitti.Dost boşver takılma 700 lira bir para için değmez. Bu kelimelere kendisi.bu parayı vermeden buralara gelmez gelirse hesabını sorarsın. Ama keşke DM üzerinden gelene kadar bekleseydin olayları buraya sonra taşısaydın.
FarketmezO değilde zaten forumda alışveriş yasak sen niye bunu ortaya serdin ki şimdi en kötü admin muroyu banlar sende arada gittin h.olsun
Bi açıklaması vardır kral skntisi vardır dönüş yapar elbetBende çift telefon var dost forumda 5 dakika önce aktif , wpden 2 saattir yazdim mesaj gitmedi diğer telden yazdım mesajlar gitti.
Ben ona dedim ki bana para acil lazım işini görelim bana yolla öyle bir dünya yok ben parasında değilim beni enayi yerine koydu arkasında durdugumuz insan
Ben forumda alışveriş yapmadım konuda kirletmedim kendisinin sohbet konusundan yazıyorum, çokta savunuyorsan bu durumu okumazsin dostO değilde zaten forumda alışveriş yasak sen niye bunu ortaya serdin ki şimdi en kötü admin muroyu banlar sende arada gittin h.olsun
Geçmiş olsun. Senin adına Çok üzücü bir durum. Ama şu mesajı yazıp ona yardımcı olmaman gerekiyordu.Ben forumda alışveriş yapmadım konuda kirletmedim kendisinin sohbet konusundan yazıyorum, çokta savunuyorsan bu durumu okumazsin dost
Benimle samimi birisi diyecek ki böyle böyle beni pis işlerine alet etmeyecek , benim ona verdiğim paraları kimse vermedi başka durumlarBi açıklaması vardır kral skntisi vardır dönüş yapar elbet
Olum kimseyi savunduğumuz yok muroo her zaman böyledir. Burda kaç kişi muroo ya destek oldu. Muroodan kimse lira görmemiştir. Bugüne kadar sana yaptığına gelince kendisi yüzü varsa gelir açıklar durumu zaten. Şundan emin ol paranı vermez o kesinBen forumda alışveriş yapmadım konuda kirletmedim kendisinin sohbet konusundan yazıyorum, çokta savunuyorsan bu durumu okumazsin dost
Allahindan bulsun vallahi para sorun değil la ben ona gece para lazım dedi atmye gittim Hasan su lazım çekim yapacağım dedi al muro dedim yoksa ben ne paralar yedim dile getirmedim 3 kuruş için bu konuyu mu açacağım ağrıma gittiGeçmiş olsun. Senin adına Çok üzücü bir durum. Ama şu mesajı yazıp ona yardımcı olmaman gerekiyordu.
Vermesin şuanda ben onu 7 bin liralık rezil ettim o ona yeter artık para isterken birilerinden diyecek ki insanlar dolandırıcı git adama borcunu ver önce buda bana yeterOlum kimseyi savunduğumuz yok muroo her zaman böyledir. Burda kaç kişi muroo ya destek oldu. Muroodan kimse lira görmemiştir. Bugüne kadar sana yaptığına gelince kendisi yüzü varsa gelir açıklar durumu zaten. Şundan emin ol paranı vermez o kesin![]()
Murooda yüz yokVermesin şuanda ben onu 7 bin liralık rezil ettim o ona yeter artık para isterken birilerinden diyecek ki insanlar dolandırıcı git adama borcunu ver önce buda bana yeter
Kendisi bilir Para gelir geçer de. Yüzüne atılan kara leke hiçbir zaman geçmez.Allahindan bulsun vallahi para sorun değil la ben ona gece para lazım dedi atmye gittim Hasan su lazım çekim yapacağım dedi al muro dedim yoksa ben ne paralar yedim dile getirmedim 3 kuruş için bu konuyu mu açacağım ağrıma gitti
WhatsApp üzerinden 10 kişiye yazdım hepsi forumda sağlam kişiler bak bakalım ona ekmek yedirirler miMurooda yüz yokmuroo ister yine burdakilerde verir dost