- 18,887
- 7,997
- 113
TebriklerŞuraya bak bana çıkıyor bin lira bulamıyoz
TebriklerŞuraya bak bana çıkıyor bin lira bulamıyoz
Velaeykimselam baskanimS a gececi tayfalar
Hayrolur inşallah muromYok ya Vallahi bilmiyorum için daralıyor Böyle Bir tuhafım bugün
SaplaSon 200₺ kala
Ekli dosyayı görüntüle 824972
Onu hallettim çek Cumhuriyeti ceşke maçı vardı Gündüz allah belasını versin İlk yarı bir gole girdim 3500'ü 00 bitirdi maçı ya komple çekilişi kovalıyorum çıkarsa yazacağım sana 😄😄😄 yakalarsam bir daha yazarımHallettin mi 🤣
Bir şey olduğu yok ya dün 2.500 kazandık 1.000 lira sağ olsun arkadaş attığı 3.500 tek gola girdim patladı deli oldum ya 7.000 lira para alacaktıkSelamın aleyküm Yokken ne oldu özet geçecek varmı
Ah ne murom ne zaman Görcem senin mutlu olduğunuBir şey olduğu yok ya dün 2.500 kazandık 1.000 lira sağ olsun arkadaş attığı 3.500 tek gola girdim patladı deli oldum ya 7.000 lira para alacaktık
Hiç sorma ya boşluğuma denk geldi ya ulan 3500'ü niye giriyorsun ki baktım 7.000 lira veriyor 2 orandı kapıldık orayaAh ne murom ne zaman Görcem senin mutlu olduğunu
İkidir çıkıyor bunu kovalayacağım ya Bu iyiymiş ya cio bir de gamooflette çıktıAh ne murom ne zaman Görcem senin mutlu olduğunu
Kampanya nedirİkidir çıkıyor bunu kovalayacağım ya Bu iyiymiş ya cio bir de gamooflette çıktı
Kampanya değil ansızın telegram'da paylaşıyorlarKampanya nedir
As hocam
Ooo çek çek tütün parasi çıkmış 50 TL temiz😁😁200 yatırdım 250 olarak çekim veriyorum 200 kaybettim kayıp bonusuyla 250 yaptım siteye uyuz oldum çekim vereceğim 😄😄
Yemin ediyorum böyle bir şey olamaz Bir buçuk saatimi aldı 50 liraOoo çek çek tütün parasi çıkmış 50 TL temiz😁😁
Bak bu 8 oran işini harbi yapiyosun kral ama miktarlar kucukYemin ediyorum böyle bir şey olamaz Bir buçuk saatimi aldı 50 lira