Yok yatırım yaptım hiç yokmuş dedim buraya atayımSMS bonusu mu aldın Nasıl aldın bunu
Yok yatırım yaptım hiç yokmuş dedim buraya atayımSMS bonusu mu aldın Nasıl aldın bunu
Muronun zengin olma ihtimali Bülent Ersoy'un çocuk doğurmasından daha zorLaaannnn murooo zengin oldu beyler
Adam durdu durdu turnayı gözünden vurdu
He la var muroda birşeyler,,2500 limit vodofonu bile dikkate almadı,,paraya Vurdumu yoksaLaaannnn murooo zengin oldu beyler
Kendisi açıklasınMuronun zengin olma ihtimali Bülent Ersoy'un çocuk doğurmasından daha zor
Eğer zengin olduysa bile o şimdi yemeğe çıkmıştır 10 tane birden sarıp yer yemeğiKendisi açıklasın
Ver eline mikrofonu konuşsunKendisi açıklasın
Adam konularda geziyor,,yemeğe gitmeye zamani yokEğer zengin olduysa bile o şimdi yemeğe çıkmıştır 10 tane birden sarıp yer yemeği![]()
Hasan'ım Zengin oldum düştüYok yatırım yaptım hiç yokmuş dedim buraya atayım
500 bin jack pot koydum işte bu yaLaaannnn murooo zengin oldu beyler
10 değil 20 tane şimdiEğer zengin olduysa bile o şimdi yemeğe çıkmıştır 10 tane birden sarıp yer yemeği![]()
Dm yansın artık hasret bitsin wp den yazıyorum bakmıyorsun reis salla gardaşına bi 5 kHasan'ım Zengin oldum düştü
500 bin jack pot koydum işte bu ya
5K nedir sana direkt 15kDm yansın artık hasret bitsin wp den yazıyorum bakmıyorsun reis salla gardaşına bi 5 k
Cömerttirde5K nedir sana direkt 15k
Kesene bereket kanka teşekkür ederim5K nedir sana direkt 15k
Murom eğer vurduysan tebrikler kendim kazanmış gibi sevindimHasan'ım Zengin oldum düştü
500 bin jack pot koydum işte bu ya
Adam gibi adamlar işte böyle ortaya çıkıyorMurom eğer vurduysan tebrikler kendim kazanmış gibi sevindim
Eyvallah reis uzun zamandır muhabbetim olan adamsın elbette sevinicem inşallah bende kurtulurum senin gibiAdam gibi adamlar işte böyle ortaya çıkıyor