- 11,483
- 10,005
- 113
bu editörün olayı ne muroEditör bet. Bonus talep edin 250 500.change 9 oran yine geliyor ya Şuraya bak ikidir bunların oranını tutturuyorum nedense
bu editörün olayı ne muroEditör bet. Bonus talep edin 250 500.change 9 oran yine geliyor ya Şuraya bak ikidir bunların oranını tutturuyorum nedense
Bonus talepte change diye bir bonus var ya 500 veriyor ya da 250 veriyor 850 Oran üzeri kupon yapman gerekiyor Ben tek maç yapıyorum geçenkinde de tek maç yaptım gelmişti bunda da 9 oran yaptım şu an maç iyi gidiyor Sabah zaten 500 liradan olduk bari buradan zararı kurtaracakbu editörün olayı ne muro
günceli atsana sana zahmetBonus talepte change diye bir bonus var ya 500 veriyor ya da 250 veriyor 850 Oran üzeri kupon yapman gerekiyor Ben tek maç yapıyorum geçenkinde de tek maç yaptım gelmişti bunda da 9 oran yaptım şu an maç iyi gidiyor Sabah zaten 500 liradan olduk bari buradan zararı kurtaracak
editorbet353.comgünceli atsana sana zahmet
Bak geldi ulan nasıl iştir kendi paramla oynasam gelmezgünceli atsana sana zahmet
bana iyilik yapıp, nasıl olduğunu anlattığın için geldi işteBak geldi ulan nasıl iştir kendi paramla oynasam gelmez
Sabah 500 vermiştim o onun yerini karşıladı İnşallah bu 500'ü gönderir de zararım olmaz ben her zaman Kral biliyorsam niye cevap vermeyeyim ki buradaki bazıları var bildiği halde bir şey soruluyor kimse cevap vermiyor Ben veririm emin ol bilsembana iyilik yapıp, nasıl olduğunu anlattığın için geldi iştehadi güle güle harca, yükselt
![]()
eyvallah murooSabah 500 vermiştim o onun yerini karşıladı İnşallah bu 500'ü gönderir de zararım olmaz ben her zaman Kral biliyorsam niye cevap vermeyeyim ki buradaki bazıları var bildiği halde bir şey soruluyor kimse cevap vermiyor Ben veririm emin ol bilsem
Önce Jackpot şimdi bu neler yapıyosun sennnBak geldi ulan nasıl iştir kendi paramla oynasam gelmez
Ne yapalım Hasan yükseklere gidiyoruz Artık yavaş yavaşÖnce Jackpot şimdi bu neler yapıyosun sennn
başkan konudan bağımsız deneme freebet kazancını ödüyor mu bu siteNe yapalım Hasan yükseklere gidiyoruz Artık yavaş yavaş
Dağıtım olur mu muro 2 kişiye 250Ne yapalım Hasan yükseklere gidiyoruz Artık yavaş yavaş
Onu bilmiyorum Kral ben ikidir bu Kampanyayı alıyorum tutturuyorum nedense şans çekim veriyorum geldibaşkan konudan bağımsız deneme freebet kazancını ödüyor mu bu site
Telegramda Türk temsilcileri var Canlı desteğinVbete qttım 1500 tl yüzde yüz bonusu aldı mhessba yansımadı canlı desteğide yok şuan nasıl ulaşabilirim bunlara bilen var mı
Aleyküm selamCümleten S a arkadaşlar
Aleyküm selam dostCümleten S a arkadaşlar