- 50,332
- 23,652
- 113
Sapla
Sapla
Git başkana elması sat....Şimdi oldu işte be
Tamam mesaj atacağım şimdi dostGit başkana elması sat....
Ne yapacağız böyle ya
Dönüşür de herhalde ben ayıkmıyorum böyle şeylerden uygulamaMuro bunu nasıl kullanabiliriz..tutunsuz kaldık..paraya dönüşür mü bu veled.
Vodofon ..
Ekli dosyayı görüntüle 813816
Bende Hiç anlamiyorum...Google Play'de. Razergold satın aliniyormuki..Dönüşür de herhalde ben ayıkmıyorum böyle şeylerden uygulama
Hasan'ı etiketlesene hayland'ıBende Hiç anlamiyorum...Google Play'de. Razergold satın aliniyormuki..
Konu açsam anlayan cikarmi..bı ikiyuz ateşlerix
1000₺ ye hallederiz 😆Bende Hiç anlamiyorum...Google Play'de. Razergold satın aliniyormuki..
Bende Hiç anlamiyorum...Google Play'de. Razergold satın aliniyormuki..
Üye olamıyorum....beklenmedik hata oluşuyor,,tıpkı alamadıgim kod gibi cvp veriyorBuraya giriyorsun üye oluyorsun razer Gold alıp ödemeyi yapıyorsun razer Gold aldıktan sonra aldım deyip bana mesaj atıyorsun geri kalan kısmı anlatırım abi reis.Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz.www.playstore.com
100 spin verelim ihtiyar 5000 yap 150 çekMuro bunu nasıl kullanabiliriz..tutunsuz kaldık..paraya dönüşür mü bu veled.
Vodofon ..
Ekli dosyayı görüntüle 813816
Abi birşeyleri yanlış yapıyorsunÜye olamıyorum....beklenmedik hata oluşuyor,,tıpkı alamadıgim kod gibi cvp veriyor))
Ekli dosyayı görüntüle 813835
Özel oranmi dostHadi bakalım gelirse verelim coşkuyuEkli dosyayı görüntüle 813840
Maç 4 buçukta başlıyor diye oynadım 7 buçukta başlıyormuş 😆😆 yaşlanmışız gözlerde görmüyor hahahaHadi bakalım gelirse verelim coşkuyuEkli dosyayı görüntüle 813840
Yok kankaÖzel oranmi dost
SMS bonusu mu aldın Nasıl aldın bunuHadi bakalım gelirse verelim coşkuyuEkli dosyayı görüntüle 813840
Maç 4 buçukta başlıyor diye oynadım 7 buçukta başlıyormuş 😆😆 yaşlanmışız gözlerde görmüyor hahaha