- 52,970
- 25,333
- 113
İnşallah çok kazanırsın tükenmedenTükendim artik
İnşallah çok kazanırsın tükenmedenTükendim artik
Hasan'ım Nerelerdesin Perişan olduk a sSelamün aleyküm @Muroo1988
Noldu yine canoHasan'ım Nerelerdesin Perişan olduk a s
Hep sıfır hep sıfır hep sıfır bir türlü bir şey yapamıyorum sanki bir göz var üstümde yaNoldu yine cano
Sorun sende değil kahpe düzende ben bile hiç kazanamıyorsam bu işte bir sıkıntı vardırHep sıfır hep sıfır hep sıfır bir türlü bir şey yapamıyorum sanki bir göz var üstümde ya
Vallahi ne olacak böyle bilmiyorum yaSorun sende değil kahpe düzende ben bile hiç kazanamıyorsam bu işte bir sıkıntı vardır
Aleyküm selam murooomNeden Selamünaleyküm adam gibi adamlara selam olsun
Yine güne başladık Hasan'ımAleyküm selam murooom
Sen de var ol KralAleyküm selam dostlar var olun
1220 şuan@haylan06 bu elmastan anlıyor musun ya bir tarafı 2000 gösteriyor bir taraf 1220 gösteriyor 1.220 olan mı geçerli 2000 olan mı geçerli
Murom odeon davet SMS varmı elinde@haylan06 bu elmastan anlıyor musun ya bir tarafı 2000 gösteriyor bir taraf 1220 gösteriyor 1.220 olan mı geçerli 2000 olan mı geçerli
Allah çarpsın Dün Mail adresinde 300 Spin veriyordu sildimMurom odeon davet SMS varmı elinde
Ne diyeyimki sana ya hahahahsAllah çarpsın Dün Mail adresinde 300 Spin veriyordu sildim
Sağlık olsun muromAllah çarpsın Dün Mail adresinde 300 Spin veriyordu sildim
Dur mail adresine bakacağım bulabilirsem sana atacağım bekleNe diyeyimki sana ya hahahahs
Eyvallah muromm ne çekersem yarısını atarım sanaDur mail adresine bakacağım bulabilirsem sana atacağım bekle