- 9,242
- 5,904
- 113
ekmek aslanin sindirim sistemine kaçmiş müdür işler kesatMurom işler nasıl gidiyor varmı ekmek
ekmek aslanin sindirim sistemine kaçmiş müdür işler kesatMurom işler nasıl gidiyor varmı ekmek
Kırmızıya bas kurtul7dede maç yok AMK 🤣
bulunur7dede maç yok AMK 🤣
Yokki reis baktım 1 tane maç var direk taksak parayı daha iyibulunur
Nasıl istiyorsan öyle yapHadi 7 maçlarına oynayım 2 Maç o halde gelirse devam ederiz ne diyorsun Muro basket falan bilmem ben futbola saplayalım
Onlardan da anlamam desenki gir slota vur oda kapalı abi , 30 betten dedeye girdim 460 attı 75 betten balıkçıya girdim 2 bin attı girene kadarda 5 bin yedi bugün piyasa bitikKırmızıya bas kurtul)
Bekle güzel bir kasa yap bir K kasa ile başlayayım ben de 😄7dede maç yok AMK 🤣
HahahahhaHhahHaggaOnlardan da anlamam desenki gir slota vur oda kapalı abi , 30 betten dedeye girdim 460 attı 75 betten balıkçıya girdim 2 bin attı girene kadarda 5 bin yedi bugün piyasa bitik
Tek atılırcebinde madeni para var mi? yazi gelirse tek tura gelirse çift 🍾
Ekli dosyayı görüntüle 811788
Bunu 100 maç varsa 100 tanesindede deneriz aslında yüzde 50 mantıklıcebinde madeni para var mi? yazi gelirse tek tura gelirse çift 🍾
Ekli dosyayı görüntüle 811788
Tamamdır acele etme güzel bir şey yaparsn numaram var inşallah gündüz uyumuş olmamArtık gün içinde bakalım Muro maç falan yok kanka bülten bitik
Tamam canoTamamdır acele etme güzel bir şey yaparsn numaram var inşallah gündüz uyumuş olmam
Bu kumarı icat edenin.....bul karoyu al parayı...Bunu 100 maç varsa 100 tanesindede deneriz aslında yüzde 50 mantıklı
yani şike yapilma ihtimali dusuk oldugunu dusunuyorum tek çift neticede tamamen sansa ben cok yaparim mac yokken 1k atiyorum mesela 2 kere kasa basicam diyorum yuzde 50 sansin var gelirse birdaha bas 4 5 k cekBunu 100 maç varsa 100 tanesindede deneriz aslında yüzde 50 mantıklı
Eyvallah abi yok oyunlar bonusa giriyor ödeme yapmıyor egt yada diğerlerine girsek direk sömürüyor. Bide bugün pazar herkes evde diye siteler sazan avına çıkarBu kumarı icat edenin.....bul karoyu al parayı...
Maç yok oynama,,öğlen akşam oynarsın..zaten birsuru kaybetmişsin ...zorlama
Allah için Şunu izlesene Gülmekten öldüm ya https://youtube.com/shorts/FsOEAgY07kA?si=25HF02tbJUsMuqmCTamam cano