- 8,557
- 6,900
- 113
@Muroo1988 adamdır , bu forumda bu kişiyi çekemeyen herkesin kendiyle sorunları vardır
Seviliyorsun kardom
❤❤👑👑
Seviliyorsun kardom
❤❤👑👑
Keşke biride beni böyle sevse@Muroo1988 adamdır , bu forumda bu kişiyi çekemeyen herkesin kendiyle sorunları vardır
Seviliyorsun kardom
❤❤👑👑
Eski dosya KralGünaydın muro hayırdır inşallah
O çekemeyenler de hep Çoluk çocuk biliyor musun karşımda olsa yemin ediyorum konuşamaz bile dili tutulur@Muroo1988 adamdır , bu forumda bu kişiyi çekemeyen herkesin kendiyle sorunları vardır
Seviliyorsun kardom
❤❤👑👑
Muro başkan günaydın. yine kim kızdırdı seni hemi.O çekemeyenler de hep Çoluk çocuk biliyor musun karşımda olsa yemin ediyorum konuşamaz bile dili tutulur
🔥🔥🔥🔥O çekemeyenler de hep Çoluk çocuk biliyor musun karşımda olsa yemin ediyorum konuşamaz bile dili tutulur
İki tane bebe s***** et değmez zaten bebe oldukları içinMuro başkan günaydın. yine kim kızdırdı seni hemi.
A. S babo
Nabıyon caneA. S babo
Makara peşindeyim ama ölü toprağı var bugünNabıyon cane
Ben de yeni geldim adliyedenMakara peşindeyim ama ölü toprağı var bugün
Yaziyi okurken dilim tutuldu.O çekemeyenler de hep Çoluk çocuk biliyor musun karşımda olsa yemin ediyorum konuşamaz bile dili tutulur
Katılıyorum@Muroo1988 adamdır , bu forumda bu kişiyi çekemeyen herkesin kendiyle sorunları vardır
Seviliyorsun kardom
❤❤👑👑
Aleyküm Selam GardaşS a gececi tayfalar
Muro abi bende korktum yanlız sıfatı görünceO çekemeyenler de hep Çoluk çocuk biliyor musun karşımda olsa yemin ediyorum konuşamaz bile dili tutulur
Yaziyi okurken dilim tutuldu.
Hoş gelmişsin dayıAleyküm Selam Gardaş
Hoş bulduk yeğenimHoş gelmişsin dayı