- 5,410
- 3,592
- 113
Sağol dostBol şans
Sağol dostBol şans
Hiç haberimiz olmadı..bı şekilde alırdık..iyi vermiş .Valla öyle dost ya , Bugün holigan özel orandan 2k aldım o kurtardi beni
1 TL'ye vermiş abi ben de sonradan gördümHiç haberimiz olmadı..bı şekilde alırdık..iyi vermiş .
Benim haberim olaydı zaten sana söylerdim....1 TL'ye vermiş abi ben de sonradan gördüm
Sağol dost
Bol şanslar kızlar1 TL'ye vermiş abi ben de sonradan gördüm
Kral boşa üzme kendini hesapta parası olanlar alabildi anca hemen kapattılar 2 dakka falan kaldı sadece çoğu kişi alamadi ben aldım sonra hemen kapattilarHiç haberimiz olmadı..bı şekilde alırdık..iyi vermiş .
Ya yemin ediyorum o kadar aradım Para bulamadım özeli gördüm bir tanesi hatta konuda yazmıştı gelmez dedim şanstır bu dedim a**** ₺1'den ne olacak Geçen gün bir hafta önce mi bir buçuk hafta önce bin oran geldi Jojo böyle düşündüm yemin ediyorum o kadar aradım Para bulamadım en son bir dostumuz attı Tam holigan'ı alacaktım 2 dakikası kalmıştı siteye girsem yetişemezdim gittim jojo'yu aldım o da tek kol'den gitti şans işteHiç haberimiz olmadı..bı şekilde alırdık..iyi vermiş .
Terim Sen neredeydin Polonya'da mıydınBol şanslar kızlar
Eyvallah terim hocam kupona baksana oluru var mi bugün yüksek oran denedimBol şanslar kızlar
Kismet işi zaten..alsak gelmezdi kupon dKral boşa üzme kendini hesapta parası olanlar alabildi anca hemen kapattılar 2 dakka falan kaldı sadece çoğu kişi alamadi ben aldım sonra hemen kapattilar
Mempis yakar seni dostEyvallah terim hocam kupona baksana oluru var mi bugün yüksek oran denedim
İçerde para tutmak şart..Ya yemin ediyorum o kadar aradım Para bulamadım özeli gördüm bir tanesi hatta konuda yazmıştı gelmez dedim şanstır bu dedim a**** ₺1'den ne olacak Geçen gün bir hafta önce mi bir buçuk hafta önce bin oran geldi Jojo böyle düşündüm yemin ediyorum o kadar aradım Para bulamadım en son bir dostumuz attı Tam holigan'ı alacaktım 2 dakikası kalmıştı siteye girsem yetişemezdim gittim jojo'yu aldım o da tek kol'den gitti şans işte
Memphis NBA de en sevdiğim takım çok kazandirdi bana yakacaksa o yaksınMempis yakar seni dost
Gördüm dost. Vala oluru var bence @Erhan2121 dostumuz kupon gelmez derse donu da satıp basacamEyvallah terim hocam kupona baksana oluru var mi bugün yüksek oran denedim
Sha tek başına alir maci bak görürsün sırf bu mac yüzünden dun adami son ceyrek oynatmadiMemphis NBA de en sevdiğim takım çok kazandirdi bana yakacaksa o yaksın
AhahahahahhahahahaGördüm dost. Vala oluru var bence @Erhan2121 dostumuz kupon gelmez derse donu da satıp basacam
Niye kiTerim Sen neredeydin Polonya'da mıydın
Hocam sinnn neredesin hosgeldinGördüm dost. Vala oluru var bence @Erhan2121 dostumuz kupon gelmez derse donu da satıp basacam
Yarın Uçağım var oraya geliyorumNiye ki
Borcunu öder misin artıkBol şanslar kızlar