Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Yansın Geceler diyeceğiz de geceler de yanmıyor

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Saygınızı bozmadığınız sürece hiçbir sorun yoktur dostlar
Reis Bak geçen de aynısı oldu Geçen gün de sana söyledim bak bazı 3-5 Çoluk çocuk artık Yaşları kaç bilmiyorum burada klavye delikanlı yapıyor Bana normal yazılıyor kendi yazılıyor Hani tahrik ediyor sonra küfür ediyor Ben de küfür ediyorum beni de konudan uzaklaştırıyorsunuz Ama böyle olmaz bak geçen kot konusunda aynı muhabbet oldu kontrol edebilirsiniz muhabbetleri

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,003
11,365
113
Valla ben kimseyle tartışmıyorum cevap da vermiyorum bi tek geceleri ref paylaşanlara ana avrat düz geçiyom onun da suçu yokmuş o yüzden hiç ban yemiyorum 😁

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,556
23,794
113
Valla ben kimseyle tartışmıyorum cevap da vermiyorum bi tek geceleri ref paylaşanlara ana avrat düz geçiyom onun da suçu yokmuş o yüzden hiç ban yemiyorum 😁
Ya ben sana bir şey söyleyeyim mi Beni çekemeyenler var biliyor musun ağır geliyorum herhalde onlara

Alone571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,091
973
113
Ulan chelse şerefinnn yokk şerefinn aq takımı berabere bile kalsa 1600 çekiyoduk yenildi namussuzlar

Alone571

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,091
973
113
Bilader slot oynucagimiz bi site önerin spordan kazanamıyoz valla varmı burda oyna tavsiye ederim diceginiz site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...