- 50,555
- 23,794
- 113
Yansın Geceler diyeceğiz de geceler de yanmıyor
Muro burda sohbet edelim @Shellac bize karışmasın hem ban veriyor mübarekGeçen sene gerger'e geldim bir işim vardı
Reis buraya karışmaz ya Bura Bizim muhabbet yeriBoşuna Gülşen ban ban şarkısını çıkarmadı
Saygınızı bozmadığınız sürece hiçbir sorun yoktur dostlarReis buraya karışmaz ya Bura Bizim muhabbet yeri
Reis Bak geçen de aynısı oldu Geçen gün de sana söyledim bak bazı 3-5 Çoluk çocuk artık Yaşları kaç bilmiyorum burada klavye delikanlı yapıyor Bana normal yazılıyor kendi yazılıyor Hani tahrik ediyor sonra küfür ediyor Ben de küfür ediyorum beni de konudan uzaklaştırıyorsunuz Ama böyle olmaz bak geçen kot konusunda aynı muhabbet oldu kontrol edebilirsiniz muhabbetleriSaygınızı bozmadığınız sürece hiçbir sorun yoktur dostlar
Ya ben sana bir şey söyleyeyim mi Beni çekemeyenler var biliyor musun ağır geliyorum herhalde onlaraValla ben kimseyle tartışmıyorum cevap da vermiyorum bi tek geceleri ref paylaşanlara ana avrat düz geçiyom onun da suçu yokmuş o yüzden hiç ban yemiyorum 😁
Karşılık verme cano bırakır giderler cevap bile vermeYa ben sana bir şey söyleyeyim mi Beni çekemeyenler var biliyor musun ağır geliyorum herhalde onlara
Seni çekemeyenler 31 çeksin kankamYa ben sana bir şey söyleyeyim mi Beni çekemeyenler var biliyor musun ağır geliyorum herhalde onlara
Kral işte bende o yok altta kalamıyorum Pitbull gibi oluyorum karşımdaki böyle hani yanımda değil yani buradan konuşuyor ya deliriyorum yaKarşılık verme cano bırakır giderler cevap bile verme
Boşver salla gitsinKral işte bende o yok altta kalamıyorum Pitbull gibi oluyorum karşımdaki böyle hani yanımda değil yani buradan konuşuyor ya deliriyorum ya
Senin kupon Ne oldu hadi artık Birol yaptır gece gece 100 lirayla yukarı çıkayımBoşver salla gitsin
Vay be geçmiş olsun kralUlan chelse şerefinnn yokk şerefinn aq takımı berabere bile kalsa 1600 çekiyoduk yenildi namussuzlar
35 oranlı kupon geliyodu biladerim 8 maçın 7 si geldi bunlar yüzünden yattı kuponVay be geçmiş olsun kral
At ulan fixSenin kupon Ne oldu hadi artık Birol yaptır gece gece 100 lirayla yukarı çıkayım
1926305880 adamsın ya İşte bu yaAt ulan fix
Gönderdim tilbeç1926305880 adamsın ya İşte bu ya