- 17,800
- 13,609
- 113
Cebinde olsa inan cikarip 5 k basamazsin..Hiç sorma kral ya, dediğin gibi para gözümde oyun puanı gibi görünüyor o çok sıkıntı![]()
Cebinde olsa inan cikarip 5 k basamazsin..Hiç sorma kral ya, dediğin gibi para gözümde oyun puanı gibi görünüyor o çok sıkıntı![]()
Helal bana da bir bardak suVallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun şu kupon gelirse isa abimin sigara parası benden
Sen zaten aklimizdasinHelal bana da bir bardak su
Öyle bir şey olduğu zaman ben aklına geleyimHiç sorma kral ya, dediğin gibi para gözümde oyun puanı gibi görünüyor o çok sıkıntı![]()
Biliyorum Kral adamsınSen zaten aklimizdasin
Dedemde tütün içerdi torunuda içiyor..dddsdHelal bana da bir bardak su
Aynı vallahi tütünden başka bir şey içemiyorum en kral sigarayı getir Parliament Marlboro içemiyorum hafif geliyorDedemde tütün içerdi torunuda içiyor..dddsd
Atamızın izindeyiz bu olsa gerek dddd
Sen zaten aklimizdasin
Yaw bı gidinde kraliçeler gelsin,,nereye baksam kral,,ve çıplak kral olarak ben yeterim zaten..Biliyorum Kral adamsın
Tutun ağırdır tutun ictinmi normaldir diğer sigaralar bir süre hafif gelir sonra yine alışıyor insanAynı vallahi tütünden başka bir şey içemiyorum en kral sigarayı getir Parliament Marlboro içemiyorum hafif geliyor
Büyük ihtimal ondan yaTutun ağırdır tutun ictinmi normaldir diğer sigaralar bir süre hafif gelir sonra yine alışıyor insan
Bende bi ara tutun içtim bıraktım 3 paket malboro touch içecektim neredeyse 1 günde sonra yavas yavaş alıştımBüyük ihtimal ondan ya
Çok hafif geliyor Dediğin gibiBende bi ara tutun içtim bıraktım 3 paket malboro touch içecektim neredeyse 1 günde sonra yavas yavaş alıştım
Sende çok şey istiyorsun sana gece gece kraliçe nerden bulalimYaw bı gidinde kraliçeler gelsin,,nereye baksam kral,,ve çıplak kral olarak ben yeterim zaten..
Kraliçe nirde
Geçen gardasim geldi tavla attik..ülkede bana km uzatıyor iç diye,,yaw icilmiyor artik diyorum,,baktı olacağı yok yeniliyor benim tütüne el atmaya başladı...aha orada şans gitti..5/3 kaybettimTutun ağırdır tutun ictinmi normaldir diğer sigaralar bir süre hafif gelir sonra yine alışıyor insan
Adıyaman Çelikhan tütünü çok güzel gerçek Çelikhan ama ben Malatya'da içtim çok güzel ya sigara çekiyorsun boğazında öyle bir hoş ediyor ki bu ağzını böyle çok Ne yapayım ne ağır böyle çok güzel geliyor ya içimiBazı tutunler gerçekten kaliteli oluyor
Terim'in komşusu var ,,duvarlardan ses geliyorsa o olabilir dssdSende çok şey istiyorsun sana gece gece kraliçe nerden bulalim
Valla içemiyorum içebilsem yarin gidip tutun alacam da yapamiyorumGeçen gardasim geldi tavla attik..ülkede bana km uzatıyor iç diye,,yaw icilmiyor artik diyorum,,baktı olacağı yok yeniliyor benim tütüne el atmaya başladı...aha orada şans gitti..5/3 kaybettim)
5 saat tavla atmışım.12 cigara içmişim..diyeceğim o ki bu tip durumlarda tütün keseye zarar vermiyor..normal sigara icsende tütün bulundurunuzki paket boşa gitmesin