- 2,270
- 1,451
- 113
Sonda krize girdim ne adam ya 😅Ben neden tek maç yapıp çekip siteden kaçtığımı izah etmek için söyledim..
Eyvallah sağolasın düşüncen için..
Konu açacak money varmı sende....bunu baştan desene))ddssdd
Sonda krize girdim ne adam ya 😅Ben neden tek maç yapıp çekip siteden kaçtığımı izah etmek için söyledim..
İsa Bey Uruguay maçına 4,5 üst al yine de sen bilirsin de 2.37 oranı var 4-1 gibi bitecek Sanki bana öyle geliyorBen neden tek maç yapıp çekip siteden kaçtığımı izah etmek için söyledim..
Bendece 4.5ü olur gibi dep mecbur saldıracak kontardan da ev saplayacak ve 5.1 bitecekİsa Bey Uruguay maçına 4,5 üst al yine de sen bilirsin de 2.37 oranı var 4-1 gibi bitecek Sanki bana öyle geliyor
Zaten dört buçuk üstü olursa erkenden 80'e kadar bir gole daha girerimBendece 4.5ü olur gibi dep mecbur saldıracak kontardan da ev saplayacak ve 5.1 bitecek
Hayatımda ilk defa birini kaybettiğine sevindim Dün biliyor musunBendece 4.5ü olur gibi dep mecbur saldıracak kontardan da ev saplayacak ve 5.1 bitecek
Sen de nereden gördün hemen@aSiRuH06 bu bonusun şartları nedir
Filebeti 2 orandan bir kere çevir ana parayı da bir kere çevirip çekim yapıyorsun@aSiRuH06 bu bonusun şartları nedir
Uruguay maçına 4,5 üst al ya batacağız ya çıkacağızFaturayı ödedim,sıra kalanı katlamakta..yatırıp geliyom
Ekli dosyayı görüntüle 720260
Ben buraydım ama karısmak istemedim uzaktan izledim kardo tebriklerSen de nereden gördün hemen
@aSiRuH06 bu bonusun şartları nedir
Çok iyi para olunca denerizFilebeti 2 orandan bir kere çevir ana parayı da bir kere çevirip çekim yapıyorsun
Sen oraya yatırdıysan yine de siz bilirsiniz bak urgayla 4,5 üst alın 2.38 oranı var filebeti çevirmiş olursunBen buraydım ama karısmak istemedim uzaktan izledim kardo tebrikler
Çok iyi resmen para olunca denicem
Boşver ya abi takma eyvallah de geç brn birinden zarar gördüğüm zaman ilişkiyi direk kesiyorum o yolun a ben yoluma dil dökmenin anlamı yok bence hiç bir kere yanlış yapan sürekli yapar değişmez aslaHayatımda ilk defa birini kaybettiğine sevindim Dün biliyor musun
Ya ben de dedim herhalde almışsın ya😔Çok iyi para olunca deneriz
Para olunca artık bu aralar bostayım iş yok dosya yüzünden sicil e işlendi diye 5 yıl dolunca siliniyor ya benimde subatta sonunda dilekçe yazıcam kardoSen oraya yatırdıysan yine de siz bilirsiniz bak urgayla 4,5 üst alın 2.38 oranı var filebeti çevirmiş olursun
Adamsın aynen öyle ya dün bir yerden para çekecektin 500 TL yatırım istiyordu Tamam mı kardeşim isim vermeyeceğim Normalde hayatta istemem 15-20 dakikalığına istedin beni bilen biliyor zaten burada yok dedi Sonra bir baktım 10.000 liralık 13 bin liralık kupon paylaşıyor Allah işte kaybettiBoşver ya abi takma eyvallah de geç brn birinden zarar gördüğüm zaman ilişkiyi direk kesiyorum o yolun a ben yoluma dil dökmenin anlamı yok bence hiç bir kere yanlış yapan sürekli yapar değişmez asla
Benim de sicil bozuk ben hiçbirini de direkt yazmıyorum Vallahi İnceldiği yerden kopar yaPara olunca artık bu aralar bostayım iş yok dosya yüzünden sicil e işlendi diye 5 yıl dolunca siliniyor ya benimde subatta sonunda dilekçe yazıcam kardo