- 50,367
- 23,672
- 113
Liste fonca Erhan ben3 olmus
Liste fonca Erhan ben3 olmus
Bedparex'e ısınamadım buranın görseli hoşuma gittiMarietbet ve betparex de var para katlamak için iyi bonuslar..katla kac
Ben basamam o kadar..Keşke iy 2.5 alsaydık şimdi 3k mız vardı![]()
En güzeli yapmışsın
En güzelini yapmışsın zaten futbolda da mac kalmadı adam aklli
Biz olsak basardık helal olsun sana takdir ettim seni abi
Gelince söylemek kolay puahhaKeşke iy 2.5 alsaydık şimdi 3k mız vardı![]()
İsa Bey Bugünler geçecek İsa BeyBen basamam o kadar..
Kendine bu sekil oynasan zengin olmuştun dost ne desen geliyor vallaEn güzeli yapmışsın
ooo,, isa gardaşım tebrikler bu gece çıplak kalmadık..
Uruguay tarihinde 5 gol çıkmamış dost5 golü var fix
![]()
Kral bilmediğin şeyler var biz bazı şeylere takılıyoruz Tamam mı örnek veriyorum günlük 1000 TL 500 TL ya da 1,5 ne kazanırsam direkt oraya götürüp veriyorum yeniden sıfırdan başlıyorum ama çalışsam mesela cebimde para olacak ya mesela beşi basar onu alırım yani öyle çok alıyordum ben çalışırkenKendine bu sekil oynasan zengin olmuştun dost ne desen geliyor valla
Fix yok bende ibanda 6 lira kesinti yapiyot dost puahah@Muroo1988 @vurucu999 @Foncha @Erhan2121
Çekim geldi Fix atın şans atayım..
@Cutamaniac sponsorluk için tkr teşekkürler kardeşim...Ekli dosyayı görüntüle 720254
Bana atma abi teşekkür ederim düşüncen için miktar az fazla olsaydı yapışırdım ensene@Muroo1988 @vurucu999 @Foncha @Erhan2121
@Cutamaniac sponsorluk için tkr teşekkürler kardeşim...Ekli dosyayı görüntüle 720254
Atıldi@Muroo1988 @vurucu999 @Foncha @Erhan2121
Puhaha gönlü zengin dostumBana atma abi teşekkür ederim düşüncen için miktar az fazla olsaydı yapışırdım ensene![]()