Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,672
113
Ben neden tek maç yapıp çekip siteden kaçtığımı izah etmek için söyledim..
Eyvallah sağolasın düşüncen için..
Konu açacak money varmı sende....bunu baştan desene ;)))ddssdd
İsa Bey Uruguay maçına 4,5 üst al yine de sen bilirsin de 2.37 oranı var 4-1 gibi bitecek Sanki bana öyle geliyor

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,293
3,086
113
Sen oraya yatırdıysan yine de siz bilirsiniz bak urgayla 4,5 üst alın 2.38 oranı var filebeti çevirmiş olursun
Para olunca artık bu aralar bostayım iş yok dosya yüzünden sicil e işlendi diye 5 yıl dolunca siliniyor ya benimde subatta sonunda dilekçe yazıcam kardo

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,672
113
Boşver ya abi takma eyvallah de geç brn birinden zarar gördüğüm zaman ilişkiyi direk kesiyorum o yolun a ben yoluma dil dökmenin anlamı yok bence hiç bir kere yanlış yapan sürekli yapar değişmez asla
Adamsın aynen öyle ya dün bir yerden para çekecektin 500 TL yatırım istiyordu Tamam mı kardeşim isim vermeyeceğim Normalde hayatta istemem 15-20 dakikalığına istedin beni bilen biliyor zaten burada yok dedi Sonra bir baktım 10.000 liralık 13 bin liralık kupon paylaşıyor Allah işte kaybetti

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,367
23,672
113
Para olunca artık bu aralar bostayım iş yok dosya yüzünden sicil e işlendi diye 5 yıl dolunca siliniyor ya benimde subatta sonunda dilekçe yazıcam kardo
Benim de sicil bozuk ben hiçbirini de direkt yazmıyorum Vallahi İnceldiği yerden kopar ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...