- 53,930
- 25,841
- 113
Hadi 35'e kadar At ye
Erken de uyutucan bizi 😅Hedef medef yok..tek adım yeter.gelsin direk çekim..herkes bitik..herkes kendi gobegini kessin size birer şans atarim kupon gelirse..
O değilmiş yanlış görmüşüm ama bunu sürekli konularda goruyorumŞimdi oraya baktım da göremedim 3 sayfa
5 bin kazandırmışsan seni engellemişse büyük ayıp etmiş vallaHadi 35'e kadar At ye
Yeni girdikKazanamadık mi hala
5 bin mi kazandırdım o benim hakkımda o 18-900 mü 19 bin liraya yakın para yaptırdım Ben maçı söylüyorum o maçı O da giriyor aynı maça sayende yaptı yani emin ol5 bin kazandırmışsan seni engellemişse büyük ayıp etmiş valla
Yani 2 3 lira para vercek çok değil onuda vermemek için bole yapmışsa çapsız biriymiş demek ki bosver gitsin5 bin mi kazandırdım o benim hakkımda o 18-900 mü 19 bin liraya yakın para yaptırdım Ben maçı söylüyorum o maçı O da giriyor aynı maça sayende yaptı yani emin ol
Ses etmesen daha iyiydi kendi hataları))))
Adamlara ne icirdin iki Freebet yüklediler)
İptal edin de diyemedim..kasa batarsa deniyecem..kasa olursa iptal edin deriz dd
Ekli dosyayı görüntüle 720240Ekli dosyayı görüntüle 720241
Bir de evli barklı adam değilYani 2 3 lira para vercek çok değil onuda vermemek için bole yapmışsa çapsız biriymiş demek ki bosver gitsin
Burada ses ettik..dur sileyim site ismini ddsdSes etmesen daha iyiydi kendi hataları
Hangi site bu böyle veriyor Biz de alırız vibet mi bu))))
Adamlara ne icirdin iki Freebet yüklediler)
İptal edin de diyemedim..kasa batarsa deniyecem..kasa olursa iptal edin deriz dd
Ekli dosyayı görüntüle 720240Ekli dosyayı görüntüle 720241
Site hangisi harbidenBurada ses ettik..dur sileyim site ismini ddsd
Evli olsaydı yapmazdi zaten bekar ki hayati daha cozememisBir de evli barklı adam değil
Saglammi bu site dost çok güzel bonus harbidenBetkare..şartlar bu.
Ben 350 yatırıp 300 frebet aldimEkli dosyayı görüntüle 720244