- 29,239
- 29,052
- 113
Valla baktım helal olsun 2 yi de ver gelsin o zamanYukarı skor yazdım
Valla baktım helal olsun 2 yi de ver gelsin o zamanYukarı skor yazdım
İkinci frebeti desteğe söyleyip iptalmi ettirsem..Ters totem yapıp getirtim
Sor bencede bunlar sonra sorun cikartirlarİkinci frebeti desteğe söyleyip iptalmi ettirsem..
Sonra bakiye silmesinler
Uruguay maçı var İlk yarı bir buçuk üstü girİkinci frebeti desteğe söyleyip iptalmi ettirsem..
Sonra bakiye silmesinler
Bu maç İlk yarı bir buçuk üstİkinci frebeti desteğe söyleyip iptalmi ettirsem..
Sonra bakiye silmesinler
@Yasin6741 Bak bu namussuza para kazandırdım 5.000 bana atacaktı sözde her yerden engelledi namussuz olmasa engellemez para için ekranlar var elimdeSor bencede bunlar sonra sorun cikartirlar
350 TL ana parayı bastım.Uruguay maçı var İlk yarı bir buçuk üstü gir
Uruguay..kupon gözüksün atcam.Neyi takip edecez şimdi
Ya kuponu atmana gerek yok açık söyle yeter ya350 TL ana parayı bastım.
Sendeyiz sapla urugaya ddYa kuponu atmana gerek yok açık söyle yeter ya
İlk yarı bir bir iki sıfır hakkıdır yaniSendeyiz sapla urugaya dd
Bu az once deneme bonusu konusundaydi yanlış hatirlamiyorsam@Yasin6741 Bak bu namussuza para kazandırdım 5.000 bana atacaktı sözde her yerden engelledi namussuz olmasa engellemez para için ekranlar var elimde
Hedef kaçUruguay..kupon gözüksün atcam.
Bastım ana oarayi
Hangi konuda Ben her onu gördüğümde yazacağım ekranlar var yaptığı namussuzluktur o kadar delikanlı sözü verdi bu mu lan senin delikanlığınBu az once deneme bonusu konusundaydi yanlış hatirlamiyorsam
Az önceki açılan deneme bonusu konusundaydi yanlış gormedimseHangi konuda Ben her onu gördüğümde yazacağım ekranlar var yaptığı namussuzluktur o kadar delikanlı sözü verdi bu mu lan senin delikanlığın
Hedef medef yok..tek adım yeter.gelsin direk çekim..herkes bitik..herkes kendi gobegini kessin size birer şans atarim kupon gelirse..Hedef kaç
Şimdi oraya baktım da göremedim 3 sayfaAz önceki açılan deneme bonusu konusundaydi yanlış gormedimse