Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,556
6,899
113
Yok Benim anlamadığım kendisi bana DM attı IBAN istedi ondan sonra hiç cevap yok lan Madem atmayacaksın kitliyorsun beni zaten sıkıntıdayım
Ağrına gitmiştir para vermek , en sevmediğim şeydir vermeyeceksen vermeyeceğim de ben bu forumda bir kişiye vereceğim deyip vermedim oda kendisi ayıp etti , istemiyorum dedi bende bastım sonra bana mesaj atmış hani gönderecektin diye Bende dedim ki istemiyorum dedin diye slotta vurdum geçtim bilirsin bu işler dakikalık dedim neyse bidahakine sözüm olsun dedim lavuk her gün heryerde beni etiketliyor sözünün adamı değilsin diye bende gıcık oldum atmadım
Onun dışında 40-50 kişiye dağıttım almadım diyen vicdanına gitsin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,498
23,759
113
Ağrına gitmiştir para vermek , en sevmediğim şeydir vermeyeceksen vermeyeceğim de ben bu forumda bir kişiye vereceğim deyip vermedim oda kendisi ayıp etti , istemiyorum dedi bende bastım sonra bana mesaj atmış hani gönderecektin diye Bende dedim ki istemiyorum dedin diye slotta vurdum geçtim bilirsin bu işler dakikalık dedim neyse bidahakine sözüm olsun dedim lavuk her gün heryerde beni etiketliyor sözünün adamı değilsin diye bende gıcık oldum atmadım
Onun dışında 40-50 kişiye dağıttım almadım diyen vicdanına gitsin
Ben de yazdım Onun aynısını s**** parasını dedim yaptığın ayıp dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...