- 43,585
- 12,168
- 113
O an slot ceviriyordu birazdan durup cekerim dedi deyis o deyiş oldu anlaYok Benim anlamadığım kendisi bana DM attı IBAN istedi ondan sonra hiç cevap yok lan Madem atmayacaksın kitliyorsun beni zaten sıkıntıdayım
O an slot ceviriyordu birazdan durup cekerim dedi deyis o deyiş oldu anlaYok Benim anlamadığım kendisi bana DM attı IBAN istedi ondan sonra hiç cevap yok lan Madem atmayacaksın kitliyorsun beni zaten sıkıntıdayım
Ne bileyim ya herkesi kendimiz gibi görüyoruz Ne bileyimKumarbazlara inandin mi yoksa 😄
He vallANe bileyim ya herkesi kendimiz gibi görüyoruz Ne bileyim
Ağrına gitmiştir para vermek , en sevmediğim şeydir vermeyeceksen vermeyeceğim de ben bu forumda bir kişiye vereceğim deyip vermedim oda kendisi ayıp etti , istemiyorum dedi bende bastım sonra bana mesaj atmış hani gönderecektin diye Bende dedim ki istemiyorum dedin diye slotta vurdum geçtim bilirsin bu işler dakikalık dedim neyse bidahakine sözüm olsun dedim lavuk her gün heryerde beni etiketliyor sözünün adamı değilsin diye bende gıcık oldum atmadımYok Benim anlamadığım kendisi bana DM attı IBAN istedi ondan sonra hiç cevap yok lan Madem atmayacaksın kitliyorsun beni zaten sıkıntıdayım
Ben de yazdım Onun aynısını s**** parasını dedim yaptığın ayıp dedimAğrına gitmiştir para vermek , en sevmediğim şeydir vermeyeceksen vermeyeceğim de ben bu forumda bir kişiye vereceğim deyip vermedim oda kendisi ayıp etti , istemiyorum dedi bende bastım sonra bana mesaj atmış hani gönderecektin diye Bende dedim ki istemiyorum dedin diye slotta vurdum geçtim bilirsin bu işler dakikalık dedim neyse bidahakine sözüm olsun dedim lavuk her gün heryerde beni etiketliyor sözünün adamı değilsin diye bende gıcık oldum atmadım
Onun dışında 40-50 kişiye dağıttım almadım diyen vicdanına gitsin
Gereksiz adamlara boskoy murat Söz namusdur bizde herkeste öyle değil demek kiNe bileyim ya herkesi kendimiz gibi görüyoruz Ne bileyim
NoktaGereksiz adamlara boskoy murat Söz namusdur bizde herkeste öyle değil demek ki
Hadi bol Şansın olsun Bir de bin versin bir milyon versin güzel insanValla böyle oynadım doğrumu Ekli dosyayı görüntüle 808758
Muro bu tutarsa kardeşim bir kupon daha verecek oda tutarsa size dağıtacağımHadi bol Şansın olsun Bir de bin versin bir milyon versin güzel insan
kesene bereket reisMuro bu tutarsa kardeşim bir kupon daha verecek oda tutarsa size dağıtacağım
İnşallah kankakesene bereket reis
Bol şanslar agaMuro bu tutarsa kardeşim bir kupon daha verecek oda tutarsa size dağıtacağım
Aleykümselam Kral Hoş geldin Eyvallah adamsınCümleten selamün aleyküm geceniz güzel sansiniz daim olsun abiler kardeşler🙂
Aleyküm selam agaCümleten selamün aleyküm geceniz güzel sansiniz daim olsun abiler kardeşler🙂
Hoşbulduk kral asıl sen adamsın @haylan06 ağa para dagitiyormus diye duyduk gördük🤣🤣Aleykümselam Kral Hoş geldin Eyvallah adamsın
Kim o nerde o 😂Hoşbulduk kral asıl sen adamsın @haylan06 ağa para dagitiyormus diye duyduk gördük🤣🤣