- 42,870
- 11,843
- 113
O kadsr morali bozuk ki hala ona atacaginin farkinda degil 😄Atarız kardeşime eşek değiliz 🤫
O kadsr morali bozuk ki hala ona atacaginin farkinda degil 😄Atarız kardeşime eşek değiliz 🤫
Sinan'ım Benim kimseye yanlışım yok ki zararım da yok benim Zararım kendime beni burada bilen birkaç kişi var fazlasında gözüm olmuyor hiçbir zaman bana yetsin yetiyor fazlasında gözüm olsaydı emin ol ki ben şu an nelerim vardı ya boş verSana atacak adam herhalde
At dediğim kupona istersen şans para senin yada dene slotta kaldırmayı 🤞🏽🤞🏽🤞🏽Kanka sendeyim parayı attım ne dersen o sıkıntı yok.
dm yakAtarız kardeşime eşek değiliz 🤫
AdamsinSinan'ım Benim kimseye yanlışım yok ki zararım da yok benim Zararım kendime beni burada bilen birkaç kişi var fazlasında gözüm olmuyor hiçbir zaman bana yetsin yetiyor fazlasında gözüm olsaydı emin ol ki ben şu an nelerim vardı ya boş ver
Hayat bu degilmi zaten aga yarın ne olur sadece o bilir vardır bir hayırO kadsr morali bozuk ki hala ona atacaginin farkinda degil 😄
Aynen dostHayat bu degilmi zaten aga yarın ne olur sadece o bilir vardır bir hayır
Doğru diyorsun yarını bırak 1 sn sonrasını bilemiyoruzHayat bu degilmi zaten aga yarın ne olur sadece o bilir vardır bir hayır
Yav kankam rahat ol işte at istersen 1000 oran maç at sıkıntı yok tutarsa tutar tutmazsa tutmazAt dediğim kupona istersen şans para senin yada dene slotta kaldırmayı 🤞🏽🤞🏽🤞🏽
Siz de öylesiniz KralAdamsin
O zaman gelsin dur şimdi halledicez attın mı vbete parayıYav kankam rahat ol işte at istersen 1000 oran maç at sıkıntı yok tutarsa tutar tutmazsa tutmaz
Neleri kaybetmişiz akşam akşam eğlenelim sizd 3-5 kuruş nasiplenin
Ey gidi haylannnYav kankam rahat ol işte at istersen 1000 oran maç at sıkıntı yok tutarsa tutar tutmazsa tutmaz
Neleri kaybetmişiz akşam akşam eğlenelim sizd 3-5 kuruş nasiplenin
Attim sendeyim Acele etme sıkıntı yok bekliyorumO zaman gelsin dur şimdi halledicez attın mı vbete parayı
Dediğim basketi 2 orandan alsaydın içerdeydik beeeeAttim sendeyim Acele etme sıkıntı yok bekliyorum
O zaman çevrim yapıyordumDediğim basketi 2 orandan alsaydın içerdeydik beeee
Hadi Buradakilerin hepsi başarılı olur inşallahAttim sendeyim Acele etme sıkıntı yok bekliyorum
rollu burdmaı yapılcak
Evetrollu burdmaı yapılcak