Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,364
6,642
113
Tutarsa bakiye gelir yine bir kupon daha söylersin payını atarım sen takılırsin kanka.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
O baronızım moralimi çok bozdu dün gece söz veriyo 1000 TL atacak 100k koyuyor parasında değilim IBAN istiyor benden dm'den Ben kendim atmadım mi Band kendisi gelsin burada şahit olur sonra hiçbir şeye cevap vermiyor böyle çocuk gibi deli oldum ya

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,430
12,373
113
O baronızım moralimi çok bozdu dün gece söz veriyo 1000 TL atacak 100k koyuyor parasında değilim IBAN istiyor benden dm'den Ben kendim atmadım mi Band kendisi gelsin burada şahit olur sonra hiçbir şeye cevap vermiyor böyle çocuk gibi deli oldum ya
Tam bir velet işte ne yapmak lazım prim vermeyeceksin yazık

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,364
6,642
113
Bu kaç oldu şaşırmaman lazım etraf k.hpe dolu

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,644
11,730
113
Kumarbazlara inandin mi yoksa 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...