- 9,529
- 3,232
- 113
barem 170
Ben yazarken 167,5 idibarem 170
Valla böyle oynadım doğrumu@haylan06 kaçtan oynadık ?
Doğrudur bol şans kankamValla böyle oynadım doğrumu Ekli dosyayı görüntüle 808758
kaç adım gidiyoruzValla böyle oynadım doğrumu Ekli dosyayı görüntüle 808758
Eyw murom adamsınBurası sizindir ha İstediğiniz zaman gelin burada muhabbet edin rol açın ben olayım olmayayım takılın burada sıkıntı yok reisler bize böyle Yer Açtı
Siz de öylesiniz KralEyw murom adamsın
2 adımda çekeriz dost gönlünden geçeni verir roll açarız kankam görürüz sağı solu şansımız olursakaç adım gidiyoruz
Tam bir velet işte ne yapmak lazım prim vermeyeceksin yazıkO baronızım moralimi çok bozdu dün gece söz veriyo 1000 TL atacak 100k koyuyor parasında değilim IBAN istiyor benden dm'den Ben kendim atmadım mi Band kendisi gelsin burada şahit olur sonra hiçbir şeye cevap vermiyor böyle çocuk gibi deli oldum ya
Bakalım şansımız gülecek miAdım falan yok reisler burada ilerlersek @Muroo1988
@fearjr1992 kankalarima dağıtım yapacağım
Onlar için yaptım yoksa roll konusu açardım
Bu kaç oldu şaşırmaman lazım etraf k.hpe doluO baronızım moralimi çok bozdu dün gece söz veriyo 1000 TL atacak 100k koyuyor parasında değilim IBAN istiyor benden dm'den Ben kendim atmadım mi Band kendisi gelsin burada şahit olur sonra hiçbir şeye cevap vermiyor böyle çocuk gibi deli oldum ya
Ben anlamam gelirse bakiye düşer zaten futbol bilirim basket hiç bilmem 😂😂 tamamdır afiyet olsun@haylan06 ben 3. Pere kadar 15 dk dizi
İzliyorum çekirdek boşa gitmesin 🤣🤣🤣
Yok Benim anlamadığım kendisi bana DM attı IBAN istedi ondan sonra hiç cevap yok lan Madem atmayacaksın kitliyorsun beni zaten sıkıntıdayımBu kaç oldu şaşırmaman lazım etraf k.hpe dolu
Kumarbazlara inandin mi yoksa 😄O baronızım moralimi çok bozdu dün gece söz veriyo 1000 TL atacak 100k koyuyor parasında değilim IBAN istiyor benden dm'den Ben kendim atmadım mi Band kendisi gelsin burada şahit olur sonra hiçbir şeye cevap vermiyor böyle çocuk gibi deli oldum ya