- 5,085
- 3,129
- 113
Erkekse yazar cevap verirBir tane boş İnsan işte bize Sözde yazacak de çocuk var sanki karşısında kandırıyor bizi teneke
Erkekse yazar cevap verirBir tane boş İnsan işte bize Sözde yazacak de çocuk var sanki karşısında kandırıyor bizi teneke
Aviatör felan ysp bişeylerBen de kazanamam sporda geçerli değil sporda geçerli olsa
Ya o teneke @DubaiÇikolatası bizi kazıklarken sağa sola saldırıyordu şimdide kendisimi tokatçı olmuşBir tane boş İnsan işte bize Sözde yazacak de çocuk var sanki karşısında kandırıyor bizi teneke
cips değil mi buYa o teneke @DubaiÇikolatası bizi kazıklarken sağa sola saldırıyordu şimdide kendisimi tokatçı olmuş
BoşYa o teneke @DubaiÇikolatası bizi kazıklarken sağa sola saldırıyordu şimdide kendisimi tokatçı olmuş
Heeee doritos oldu ama acılı lime tadındacips değil mi bu
Geçerli olsa iyi olur da geçerli değilAviatör felan ysp bişeyler
HahhahaHhaHeeee doritos oldu ama acılı lime tadında
Dolandırıcı mıymış bu cipsHeeee doritos oldu ama acılı lime tadında
Ne diyim inşallah kazanırsınGeçerli olsa iyi olur da geçerli değil
Ağa babası hemde namı yurt dışında dahi biliniyor artıkDolandırıcı mıymış bu cips
Kasa 660Ne diyim inşallah kazanırsın
Satın al kasayıKasa 660
İlginç roll parası atmıştım bi kere ona temize benziyordu napmisAğa babası hemde namı yurt dışında dahi biliniyor artık
Bizide at da roll açalımİlginç roll parası atmıştım bi kere ona temize benziyordu napmis
2 740'tan sıfırladım biliyor musunBizide at da roll açalım
Yav bıktım senin şu kötü haberlerinden2 740'tan sıfırladım biliyor musun
Kur'an çarpsın 2740'a çıktım aptallık ettim hemen arkasından girsem yetişemedim O da yukarı çıktı 7-8'lere sonra arkasından girdim patladı arkasından girdim patladı öyle gittiYav bıktım senin şu kötü haberlerinden
Çıldırmak üzereyimKur'an çarpsın 2740'a çıktım aptallık ettim hemen arkasından girsem yetişemedim O da yukarı çıktı 7-8'lere sonra arkasından girdim patladı arkasından girdim patladı öyle gitti