Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,861
1,670
113
@Efsane083412 yalancı dolandırıcının teki bu saatten sonra forumda şer olacam buna
Olum hayırdır lan dilenci köpek.sana para vermek zorundamiyimla ben borcummu var sana.olum burda para dilenicegine millet 7 24 git çalış dilenci.sanki para vermek zorundayım isim gibi bide arkamdan atiyo.sen kimsinlan bana şer Olcan aç köpege bak😀kumar krizi tutmuş 250 için köpek oluyo burda.sade milletten ne koparsaminnpesine düşmüş dilenci it🤣🤣

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,861
1,670
113
Bir tane boş İnsan işte bize Sözde yazacak de çocuk var sanki karşısında kandırıyor bizi teneke
Lan vermiyorum amk.sanki borcum varmista vermemisim gibi utanmadan laf yapmış tenekelere bak hele.
Olum 7 24 burda para kovalamiyoruz sizin gibi burda ruh hastalari sizi.uzayin şimdi azdaha yalvarırım atarim para olurmu🤣🤣

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Lan vermiyorum amk.sanki borcum varmista vermemisim gibi utanmadan laf yapmış tenekelere bak hele.
Olum 7 24 burda para kovalamiyoruz sizin gibi burda ruh hastalari sizi.uzayin şimdi azdaha yalvarırım atarim para olurmu🤣🤣
Kimse kimseden Zorla para alamaz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,256
23,601
113
Karşında da çocuk yok Dün yok 23 Nisan yok lunapark Eğlendin mi bari lunaparkta senin karşında da çocuk yok çocuk mu kandırıyorsun adam gibi zaten desen ki yok zaten yok kimse kimseden zorla alamaz Hadi uza şimdi bir daha da yazma ağzımı açtırma

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Selamünaleyküm Muro neredesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...