- 50,498
- 23,757
- 113
Aynı bizim Tarkan vardı Şu an cezaevinde bu lafı çok söylerdi dostumuz öyle dedin aklıma o geldi laAllah herkesin çarşısını pazar etsin hayırlı sabahlar
Aynı bizim Tarkan vardı Şu an cezaevinde bu lafı çok söylerdi dostumuz öyle dedin aklıma o geldi laAllah herkesin çarşısını pazar etsin hayırlı sabahlar
Allah kavuşmayı nasip etsinAynı bizim Tarkan vardı Şu an cezaevinde bu lafı çok söylerdi dostumuz öyle dedin aklıma o geldi la
Amin Kral O arkadaş Değme atsın hedefim 2K yarına 2K para lazım vallahiAllah kavuşmayı nasip etsin
Faturam gelmiş benimde rolden kazanırsak direk fatura ödicem 3 fatura birikmiş 1800 liraAmin Kral O arkadaş Değme atsın hedefim 2K yarına 2K para lazım vallahi
Alışmalarını lazımBizim antepli gene paranın üstüne çökmüş kaybolmuş🤣🤣🤣
Nasıl bir hemşeri bu yav🤣🤣🤣Alışmalarını lazım
Ya ne rolü hedefine Ulaş işini gör ondan sonra rol açarsın tekrar Gören de diyecek paramız var kasa en az 2K 1K rol açıyoruzFaturam gelmiş benimde rolden kazanırsak direk fatura ödicem 3 fatura birikmiş 1800 lira
Her yerden çıkar yaNasıl bir hemşeri bu yav🤣🤣🤣
İnşallah bugün şans yanımızda olmaya devam ederYa ne rolü hedefine Ulaş işini gör ondan sonra rol açarsın tekrar Gören de diyecek paramız var kasa en az 2K 1K rol açıyoruz
Kahkaha attımHer yerden çıkar ya
İnşallah Kral sigarayı bile Dün borç aldım hesabını sen yapİnşallah bugün şans yanımızda olmaya devam eder
Bende er kantinden aldım askeri maaş yatsın gidecem onu kapatacam çocukla denk gelmemek için kantinin önünden geçmiyorum sen düşünİnşallah Kral sigarayı bile Dün borç aldım hesabını sen yap
Allah yar yardımcın olsun O çok kötü be Bir an önce Allah sevdiklerine kavuştursun İşine gücüne bak bizim gibi çalışmamazlık yapma boşluğa DüşmeBende er kantinden aldım askeri maaş yatsın gidecem onu kapatacam çocukla denk gelmemek için kantinin önünden geçmiyorum sen düşün
İnşallah abi şu askerlik bir bitsin sıkıntılarım azalacak inşallahAllah yar yardımcın olsun O çok kötü be Bir an önce Allah sevdiklerine kavuştursun İşine gücüne bak bizim gibi çalışmamazlık yapma boşluğa Düşme
Inşallah tez zamanda dönmen dileğiyleİnşallah abi şu askerlik bir bitsin sıkıntılarım azalacak inşallah
Çocuğu lunaparka götürmüş dönüş yapacakmış@Efsane083412 saat sabah 8den beri seni bekliyoruz hala dönmedin bize
Bekleyelim o zaman keşke bizi de götüren olsaÇocuğu lunaparka götürmüş dönüş yapacakmış