- 17,800
- 13,609
- 113
Kendimi bildim bileli fenerliyom bu seneye kadar hiç bukadar karamsar olmadım..fenerime guvenemiyorum yani..iki yer üç atarmiyiz göreceğiz neolacakOzaman fener kazanır 1.5 üst olur oyna sendd 🤣
Kendimi bildim bileli fenerliyom bu seneye kadar hiç bukadar karamsar olmadım..fenerime guvenemiyorum yani..iki yer üç atarmiyiz göreceğiz neolacakOzaman fener kazanır 1.5 üst olur oyna sendd 🤣
3 0 kazanırız bence yarın talisca abim gol atarKendimi bildim bileli fenerliyom bu seneye kadar hiç bukadar karamsar olmadım..fenerime guvenemiyorum yani..iki yer üç atarmiyiz göreceğiz neolacak
Martta basladim sanırım ilk msjinyazmaya..11 aydır bu foruma yazıyorum..11 ayda 13k msj olmuş çok bence susak artık ddİlk kez bir forumda senden fazla mesaj yazmışım dkalxijdjwiwozlxnsja
Makina123 takım tutmaz fakat besiktastan nefret ederSen fb li degilmisin
Hoze onada defansa çekil derse hiç sasirmam3 0 kazanırız bence yarın talisca abim gol atar
Sen iyi değilsin yaYine dayanamadım şuraya bak ya kuponu yapıyorum geri bozuyorum gidip bu maça giriyorum ya böyle bir mallık var mı yaEkli dosyayı görüntüle 720972
Evet vallahi iyi değilim Ulan kuponu yapıyorum geri bozuyorum bozmasam 480 lira veriyor zaten bir gole kalmıştıSen iyi değilsin ya
Teşekkürler@Kaan03 gönderdim
Beni dinleseydin keşke yarın ola hayrola dedim sanaEvet vallahi iyi değilim Ulan kuponu yapıyorum geri bozuyorum bozmasam 480 lira veriyor zaten bir gole kalmıştı
Hep öyle olurYine dayanamadım şuraya bak ya kuponu yapıyorum geri bozuyorum gidip bu maça giriyorum ya böyle bir mallık var mı yaEkli dosyayı görüntüle 720972
Bol şans sanada kral iyi geceler herkeseEkli dosyayı görüntüle 720973
Alttaki geldi Meksika mesaisi başlıyor
Ne gol kaçırdılar ya yazıklar olsun 1 0 bitirdilerEkli dosyayı görüntüle 720973
Alttaki geldi Meksika mesaisi başlıyor
A.s yasiyormusun dost ölmedin mi dahaCümleten Selamünaleyküm
Daha ölmedik ayaktayızA.s yasiyormusun dost ölmedin mi daha