- 21,741
- 14,199
- 113
Harbi la@vurucu999 gelsin bakacaz dedik ihtiyar 2 aydır beni şu kadar düşünmedin be 🙂
Harbi la@vurucu999 gelsin bakacaz dedik ihtiyar 2 aydır beni şu kadar düşünmedin be 🙂
Bol şanslar cümletenEksik 3k şu an gideyim zlota haracimi alayım 😃
Kanka zorlama benceEksik 3k şu an gideyim zlota haracimi alayım 😃
Yarın fener kazanir 2.5 üst olura bas eksiğin kapansın bu kiyagimida unutma 😉Eksik 3k şu an gideyim zlota haracimi alayım 😃
Aynen,bosami çabalıyorum..way beVurucu İsa abinin yan hesap heralde 🤣
Uyuda yarın sağlam kafayla oynaşan...nezaman güneş doğarken kazandikkiEksik 3k şu an gideyim zlota haracimi alayım 😃
Kiminle oynuyorYarın fener kazanir 2.5 üst olura bas eksiğin kapansın bu kiyagimida unutma 😉
Abi takılıyorum beee yanlış anlamaAynen,bosami çabalıyorum..way be))
Güvenim tamUyuda yarın sağlam kafayla oynaşan...nezaman güneş doğarken kazandikki
AlanyaKiminle oynuyor
0 2 biterAlanya
Ozaman fener kazanır 1.5 üst olur oyna sendd 🤣0 2 biter
Gs liyimOzaman fener kazanır 1.5 üst olur oyna sendd 🤣
Farkındayım ya,,ben vurucu değil o kupon ve rolü yapan sende olsan bı baskasida olsa aynı sözleri yazardım..bı insanın boynu bükük uyumasına gönlüm elvermiiyor...üstelik bizim için kaybetti..yoksa çekim verecekti biliyorum..Abi takılıyorum beee yanlış anlama
İşleminizi kontrol ediyorum bu arada güncel promosyonlarimiza göz atabilirsinizOzaman fener kazanır 1.5 üst olur oyna sendd 🤣
Adam kendi dedi bozmaya elim gitmedi diyeFarkındayım ya,,ben vurucu değil o kupon ve rolü yapan sende olsan bı baskasida olsa aynı sözleri yazardım..bı insanın boynu bükük uyumasına gönlüm elvermiiyor...üstelik bizim için kaybetti..yoksa çekim verecekti biliyorum..
Sabahtır erhana diyorsun ama Senin kafan güzel heralde canlı destek sanıyorsun kendiniİşleminizi kontrol ediyorum bu arada güncel promosyonlarimiza göz atabilirsiniz
İlk kez bir forumda senden fazla mesaj yazmışım dkalxijdjwiwozlxnsjaFarkındayım ya,,ben vurucu değil o kupon ve rolü yapan sende olsan bı baskasida olsa aynı sözleri yazardım..bı insanın boynu bükük uyumasına gönlüm elvermiiyor...üstelik bizim için kaybetti..yoksa çekim verecekti biliyorum..
Sen fb li degilmisinAlanya zayıf rakibine acımaz 5-0 skor