http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,609
113
Bı kişide bu vurucu ile yazdıklarıma haklısın diyemedi..3 kez aynı sözleri yazmama rahmen...yarın gene rol yaparken alıntılar dururssunuz...

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,758
14,217
113
@aSiRuH06 beni bilirsin derdimi bilirmisin bilmem evliyim 8 yaşında okula giden kızım ve evde hiç eksik bitmiyor 2 aydır çok.zor zamanlar geçiriyorum babam dahil destek yok kimseden bu devirde parası olana adam diyorlar seni üzmek istemedim üzmem de elinde olsa bana yardım edersin

JOSHUA

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,434
3,598
113
@aSiRuH06 beni bilirsin derdimi bilirmisin bilmem evliyim 8 yaşında okula giden kızım ve evde hiç eksik bitmiyor 2 aydır çok.zor zamanlar geçiriyorum babam dahil destek yok kimseden bu devirde parası olana adam diyorlar seni üzmek istemedim üzmem de elinde olsa bana yardım edersin
Allah yardımcın olsun kral

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Valla cok üzüldüm dostum Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin sizlere yakın zamanda işte bulursun inşaallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...