- 1,021
- 376
- 83
Bol şans
Bol şansların olsun dostum 🙏🍀Bugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül
TÂBİ ÖDÜL O MAÇ KAZANİRSA OLACAK
Ola hangi köyünden 😂😂😂😂Araraquara olabilir
Sen hangi köyündenOla hangi köyünden 😂😂😂😂
bol şanslar bence juventus maçı 2.5 üst o maçBugün bende gerçekten birşey var 9 maçlı kombinenin 8 i tuttu basketbol maçları. 9 uncu maç şu an oynanıyor ve tutarsa 65 bin tl gelecek. O maçi tahmin eden 3 kişiye ödül
TÂBİ ÖDÜL O MAÇ KAZANİRSA OLACAK
Çıldır taşdegirmen çamdıra 😂🤣Sen hangi köyünden
Ulan ya 65 k tek maçtan patlıyor muYatti gibi arkadaşlar ödül için umutlanmayin fazla. Atacam az sonra kuponu çok pis patladım bu maç dan
Nedense bende öyle hissettim dostBirazdan gelip kazandı diyecek izleyin umut var
Hatunlara üst aldın büyük ihtimal üçümcü çeyrek sıvamış ablalarYatti gibi arkadaşlar ödül için umutlanmayin fazla. Atacam az sonra kuponu çok pis patladım bu maç dan
Yapma beYatti gibi arkadaşlar ödül için umutlanmayin fazla. Atacam az sonra kuponu çok pis patladım bu maç dan
Bence olur umudunu yitirmeİzlanda bayanlar ev sahibi 74.5 üsttu. Çeyrek de 7 atti ve patladim sayılır Umut yok yani. Şimdilik herkeze iyi geceler. 75 sayi atarsa ev ödüller gönderilir bilen 3 kisiye ama imkansız gibi
Bence ver maçı herkes bi enerjisini versin sen kazan yeter dostum kimse başkada birsey istemezYatti gibi arkadaşlar ödül için umutlanmayin fazla. Atacam az sonra kuponu çok pis patladım bu maç dan