- 7,228
- 7,392
- 113
@Mülayim6060 dmden goruselim mı önemli bir konu var
@Yapabilirim hala ıban atmadı sınan uyuyorum benBu arada duzeltiyom @vurucu999 dan odul almamisim demisim eskiden takipsiz bile almisim odul ondan excuse me sayin seyirciler
Aciklama yaptim geri iade edin yazin dm den ibanima geri iade edin ben saklarim@Yapabilirim hala ıban atmadı sınan uyuyorum ben
Bende saklayabılırm la ne var saklamadaAciklama yaptim geri iade edin yazin dm den ibanima geri iade edin ben saklarim
O zaman sakla adam yazdigi gibi ibaninda olsun onun parasiBende saklayabılırm la ne var saklamada
Dostum attım benBana gelen mesaj yok ekran atsana
@Başkan ım şu arkadaşa söyle de içi rahatlasın @berdus27 isimli üyenin soyadı benle aynıymış@Mülayim6060 dmden goruselim mı önemli bir konu var
Golcumetine atmışım dost nasıl is la karistirmsiimBana gelen mesaj yok ekran atsana
Tamam attı sımdıO zaman sakla adam yazdigi gibi ibaninda olsun onun parasi
Aldık kesesine bereket elinize sağlıkMetinin atacaklari
@vurucu999 550
@fearjr1992 550
@Valenciennes 500
@Yapabilirim 500
@Golcümetin 450
@SüperMario 450
Murobaskanin atacaklari
@Mamoste 450
@AllanSaintMaximin 400
@Erhan2121 400
@Calypso13 400
@bella 350
Barriosun atacaklari
@wasil 350
@dermany 350
@Kurtaran 350
@qguzh4nn0 350
@zeisy 350
Lazistanin atacaklari
@Enişte 300
@marinpnn 300
@Victorosimhen 300
@berdus27 300
@Metings1905 dagitimci 600
@Barrios dagitimci 600
@Lazistan08 dagitimci 600
@murobaşkan dagitimci 600
Karisiklik olmasin herkes alacagi ile aldigi miktara baksin
Stoper metine atacaktın dostGolcumetine atmışım dost nasıl is la karistirmsiim
Kimin soy adi aynı senin soy isim nedir reis 👍Benim soyisimle onun ki aynı diye tribe girdin bi de bana neden aynı diye soruyorsun be
@Başkan ım şu arkadaşa söyle de içi rahatlasın @berdus27 isimli üyenin soyadı benle aynıymış
Bende iban atarım biri parayı gönderirse ibanı silerim her zaman yaptığım şeydir tanımadığım adamlarda
Soyisim aynı diye bana neden diye sordu
Neden aynıymış soyisimler başkan sana gerekli cevabı verir
Uyucan mi sen pyayahahquauTamam attı sımdı
Geçtin mi eve kıral hava soğuk üşütmeKimin soy adi aynı senin soy isim nedir reis 👍
Sakin ol aslan parçasiBenim soyisimle onun ki aynı diye tribe girdin bi de bana neden aynı diye soruyorsun be
@Başkan ım şu arkadaşa söyle de içi rahatlasın @berdus27 isimli üyenin soyadı benle aynıymış
Bende iban atarım biri parayı gönderirse ibanı silerim her zaman yaptığım şeydir tanımadığım adamlarda
Soyisim aynı diye bana neden diye sordu
Neden aynıymış soyisimler başkan sana gerekli cevabı verir
Vurucudan almadım diyen yeni üyedir Sinan dostBu arada duzeltiyom @vurucu999 dan odul almamisim demisim eskiden takipsiz bile almisim odul ondan excuse me sayin seyirciler
İkinci hesabını daha yeni mı biliyorlar
Nasılsın dostVurucudan almadım diyen yeni üyedir Sinan dost