- 48,723
- 15,880
- 113
8 dk kuru ulann 18k yi gavur tumbetten koparak
5 e 5 mi aldı Sinan burda8 dk kuru ulann 18k yi gavur tumbetten koparak
Sanirim evet 10k ile basladi 40k cekecem zannedip uyudu ama 60k cekecek 😃5 e 5 mi aldı Sinan burda
Ne ara çıktı bu mülayim yine bu paralaraSanirim evet 10k ile basladi 40k cekecem zannedip uyudu ama 60k cekecek 😃
Kalanlar tuttu muGuzel sevindik odulleri dagittiktan sonra 50k dan fazla kalir ona
Ulan Sinan senden hızlısı mezarda helal lanGuzel sevindik odulleri dagittiktan sonra 50k dan fazla kalir ona
Bizde bunları takip ettik iyi hahahahahahSanirim evet 10k ile basladi 40k cekecem zannedip uyudu ama 60k cekecek 😃
Kalbi temiz mevlam veriyor işte yfddNe ara çıktı bu mülayim yine bu paralara
Bi tabe tuttu 9k geldi simdi 2dk gol olmasa diger 9k da gelir 18k beklenmeyen para cepteKalanlar tuttu mu
10K ile 60k hiçbir şey değil kiBi tabe tuttu 9k geldi simdi 2dk gol olmasa diger 9k da gelir 18k beklenmeyen para cepte
5k yatirmosti tumbet bonusu zordur 5k yatirim 62k cekim zor10K ile 60k hiçbir şey değil ki
Bu tum Beta hiç yatırım yapmadım her pazartesi de mail atıyor %100 bilmem kaç Bonus5k yatirmosti tumbet bonusu zordur 5k yatirim 62k cekim zor
Ugrasilmaz zatenBu tum Beta hiç yatırım yapmadım her pazartesi de mail atıyor %100 bilmem kaç Bonus
Mülayim validen aşağı yedirmez dostlarınaHelal be lahmacun parası çıkmış öğlen yemeği icin
Kendisine yakışan budur zaten enişteMülayim validen aşağı yedirmez dostlarına
44 lira bakiye yerine 62 lira bakiye ile uyanacak öğlene olmayacak olmuş neden çünkü @sinansrml63 burada milli muhasebeci snskdmkdmdKendisine yakışan budur zaten enişte
Muhasevecilikten istifa ettim işci kardeş hfg44 lira bakiye yerine 62 lira bakiye ile uyanacak öğlene olmayacak olmuş neden çünkü @sinansrml63 burada milli muhasebeci snskdmkdmd