- 38,608
- 38,737
- 113
Anlatsana mülayim abi
Nasıl yedin tümbet ablamızı
Nasıl yedin tümbet ablamızı
Guzel sevindik odulleri dagittiktan sonra 50k dan fazla kalir ona
Puhahaha. Listeci işini İyi takip yapıyorSanirim evet 10k ile basladi 40k cekecem zannedip uyudu ama 60k cekecek 😃
Daha iyilerini sen yapta görelim muro10K ile 60k hiçbir şey değil ki
Gece onlarda buradaydı uyumuş olabilirler@Metings1905 ile @Erhan2121 gelmediler hala nerdesin la
İyi gecelerYatıp uyuyun en iyisi. Ödülleriniz öğleden sonra gelir çekim versekde hemen gelmez zaten ben de uyuyayım yavaştan
Radar Sinan geldi diyorMuhtemelem 43 filan. 3.4 kupon daha var ama onlar gelmez gibi
Gece bizde burdaydik ama geldik sandığı terkeden vatanı teketsinGece onlarda buradaydı uyumuş olabilirler![]()
Zamanı gelince göreceksin burada daha iyilerine emin ol buna da yaniDaha iyilerini sen yapta görelim muro![]()
Mülayim uzun sürer siz uyuyun demişti. Bizde sert abimizi dinledik uyudukGece bizde burdaydik ama geldik sandığı terkeden vatanı teketsin
Saplake kod cu muroZamanı gelince göreceksin burada daha iyilerine emin ol buna da yani
Sinan @Mülayim6060 seni ancak rüyada görür şu an o da bir ihtimal 😁😁Adam uyaninca dur şu 40k yi cekem diyecek tumbete girince bi bakmis 62k 😃😃
Ulan ne adamsın metin 🤣Mülayim uzun sürer siz uyuyun demişti. Bizde sert abimizi dinledik uyuduk![]()
Mülayim 2-3 gibi kalkarım dedi 2side alarmı kurup yatmıştır@Metings1905 ile @Erhan2121 gelmediler hala nerdesin la
Sende o ışık var ama o 500 var mı onu kestiremiyorum 😂@Barrios bi
Roll mü yapsak be kanka sabah sabah 500 betcoola atıp başarır mıyız o ışık varmı sence bende 🤣🤣
Şu konuda sapla gelsin o zmnVar az önce 23 lirayı 730 yaptım çektim nasıl ama zehirrrr 🤣🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 849795
Çekimi bekliyorum da burdan ayıp olur açarız konu @Mülayim6060 vurmuş geçmiş 5k ya 62 lira yakışmaz kanka 🎉Şu konuda sapla gelsin o zmn