- 27,111
- 14,438
- 113
Az daha zorlasan bayılırdın heraldeAz daha zorlasak 100 k ile çıkarmışım
Az daha zorlasan bayılırdın heraldeAz daha zorlasak 100 k ile çıkarmışım
Ne kaçması la izin istedik ya19 saat oldu umudumuz mulayim diye bekliyoruz hala kanka dun kaçtınız bugün neyin lahmacunu diyorsunuz puahhah ayıptır
Kesene bereketÖncelikle baştan sona 6 saat takip eden @Marley ve @Erhan2121 İn ödüllerini atayım
Aynen isteyen uyuyabilir dedi bizde şans dileyip uyuduk sabah 5 de kalkıyoruz ustaNe kaçması la izin istedik ya
Kesene bereket dostum daim olsunÖncelikle baştan sona 6 saat takip eden @Marley ve @Erhan2121 İn ödüllerini atayım
Kızma abi saka yaptım anlinma lutfen puahaNe kaçması la izin istedik ya
Valla 6:30 kalkıp işe geldim hala ceset gibi dolanıyorumAynen isteyen uyuyabilir dedi bizde şans dileyip uyuduk sabah 5 de kalkıyoruz usta
Helal adaş alarmı kurmuşsunKızma abi saka yaptım anlinma lutfen puaha
Uyuduk diğer kuponlar da hepsi gelmis dost sen 42 yeter dedin Allah dha çok verdiÖncelikle baştan sona 6 saat takip eden @Marley ve @Erhan2121 İn ödüllerini atayım
Bende aynı o saate kadar ziksen duramazdim zatenValla 6:30 kalkıp işe geldim hala ceset gibi dolanıyorum
Günaydın ver verVay be diğer kuponlar da gelmiş Kasa 65 olmuş çekim vereyim artık
Eniste saat 11 di uyandım rol sahibi sağlam olduğu için gozum arkada bile değildi puahwHelal adaş alarmı kurmuşsun
Uyuduk diğer kuponlar da hepsi gelmis dost sen 42 yeter dedin Allah dha çok verdi
Bugun bıtmez bızeValla 6:30 kalkıp işe geldim hala ceset gibi dolanıyorum
Tünaydın aslanBugun bıtmez bıze
bu devirde mülayim e bile güvenmeEniste saat 11 di uyandım rol sahibi sağlam olduğu için gozum arkada bile değildi puahw
İşteyım la gunaydınTünaydın aslan
Papel BarriosKesene bereket dostum daim olsun