- 10,979
- 7,023
- 113
Tebrik ederim 🙏
Mardinli Arif @Metings1905 nin ortaği @Golcümetin var o olmaz mı?@Metings1905 ile @Erhan2121 gelmediler hala nerdesin la
Para varsa seven çok oluyor. Forum leş kokuyor son 2-3 aydır.Ne çok seveni varmış mülayimin
Dm den de seviyorlarsir simdi uyaninca 20 tane hayranini gorur yffdNe çok seveni varmış mülayimin
Bırak atsınlar atan eleniyor hahahahahDm den de seviyorlarsir simdi uyaninca 20 tane hayranini gorur yffd
İyice acık ki daha iştahlı yiyesin reşatimÖğlene lahmacun yetişir diye hayal ettik neyse ikindiye yeriz o zmn
Öğlene yerim diye kahvaltı yapmamıştım zaten, ölüm orucuna doğru gidiyor bu gidişat kankamİyice acık ki daha iştahlı yiyesin reşatim
Bol şanslar bol kazançlarVay be diğer kuponlar da gelmiş Kasa 65 olmuş çekim vereyim artık
43 hesaplarken 65 güzel bir uyanma sürprizi hahahahahaVay be diğer kuponlar da gelmiş Kasa 65 olmuş çekim vereyim artık
19 saat oldu umudumuz mulayim diye bekliyoruz hala kanka dun kaçtınız bugün neyin lahmacunu diyorsunuz puahhah ayıptırÖğlene yerim diye kahvaltı yapmamıştım zaten, ölüm orucuna doğru gidiyor bu gidişat kankam
Tamam geldi geldi hahahahahÖğlene yerim diye kahvaltı yapmamıştım zaten, ölüm orucuna doğru gidiyor bu gidişat kankam
Açlıktan öldüm sabahta kahvaltı yapmadım puhahhahaVay be diğer kuponlar da gelmiş Kasa 65 olmuş çekim vereyim artık
Ne hasta bekler sabahı,Vay be diğer kuponlar da gelmiş Kasa 65 olmuş çekim vereyim artık