http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa - Hedef 7 Adım💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,151
24,347
113
Muhabbetin Aynı olsun farklı olsun kaç saattir sürüyor bu roll reis desene hadi bu roll uzun sürecek diye 🤣🤣🤣
Mülayimle sürekli kupon yapan , alışveriş yapan biriyim. 4 aydır özelden de muhabbetim var. Erhan da öyle mesela. Erhan yapsa onu da bekleyebildiğim kadar beklerdim. Sen çeksem yatırsam derken rolü hiç edecektin. Bitmezdi senin roll.

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,199
6,036
113
Adamına göre dost mulayim dışında bu kadar uzun rolu kimse takip etmez zaten
Olsun benim rollde mülayimin roller gibi 3 gün sürecek değildi zaten altı üstü bakiye 2.200dü hedef en az 5k dedim. 1 adım veya 2 adıma gelirdi 5kya. Neyse gülbozun roller yarıyor millete herhalde bi kupon atıyor 4 saat ortada gözükmüyor 🤣🤣

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,151
24,347
113
Amerikan futbolu bittiğinde kasayı 50 k+ olarak göreceğiz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,306
27,580
113
Olsun benim rollde mülayimin roller gibi 3 gün sürecek değildi zaten altı üstü bakiye 2.200dü hedef en az 5k dedim. 1 adım veya 2 adıma gelirdi 5kya. Neyse gülbozun roller yarıyor millete herhalde bi kupon atıyor 4 saat ortada gözükmüyor 🤣🤣
Gulboz un rolünü vallahi daha takip bile etmedim dost insanları bildikten sonra sorun kalmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...