Bol şanslar reis 👍Son kuponu da yaptıralım
@Mülayim6060
Bol şanslar reis 👍Son kuponu da yaptıralım
@Mülayim6060
Adamına göre dost mulayim dışında bu kadar uzun rolu kimse takip etmez zatenMuhabbetin Aynı olsun farklı olsun kaç saattir sürüyor bu roll reis desene hadi bu roll uzun sürecek diye 🤣🤣🤣
Mülayimle sürekli kupon yapan , alışveriş yapan biriyim. 4 aydır özelden de muhabbetim var. Erhan da öyle mesela. Erhan yapsa onu da bekleyebildiğim kadar beklerdim. Sen çeksem yatırsam derken rolü hiç edecektin. Bitmezdi senin roll.Muhabbetin Aynı olsun farklı olsun kaç saattir sürüyor bu roll reis desene hadi bu roll uzun sürecek diye 🤣🤣🤣
Losemizi aldık
Gelir buda reis bir rolde bana imkan ver 👍 artık güzel insan
Olsun benim rollde mülayimin roller gibi 3 gün sürecek değildi zaten altı üstü bakiye 2.200dü hedef en az 5k dedim. 1 adım veya 2 adıma gelirdi 5kya. Neyse gülbozun roller yarıyor millete herhalde bi kupon atıyor 4 saat ortada gözükmüyor 🤣🤣Adamına göre dost mulayim dışında bu kadar uzun rolu kimse takip etmez zaten
Olmaz olurmu ilk sırada sen varsinGelir buda reis bir rolde bana imkan ver 👍 artık güzel insan
Erhan reis çok kibarsin 👍Olmaz olurmu ilk sırada sen varsin
Ne demekErhan reis çok kibarsin 👍
Kafa kalmadı ama valla zevkliydi30kuponluk cevrim nasil bitti yav
Gulboz un rolünü vallahi daha takip bile etmedim dost insanları bildikten sonra sorun kalmiyorOlsun benim rollde mülayimin roller gibi 3 gün sürecek değildi zaten altı üstü bakiye 2.200dü hedef en az 5k dedim. 1 adım veya 2 adıma gelirdi 5kya. Neyse gülbozun roller yarıyor millete herhalde bi kupon atıyor 4 saat ortada gözükmüyor 🤣🤣
Kanka izliyom sizi kac saattir ama tskip etmek imkansiz shshshsKafa kalmadı ama valla zevkliydi