- 9,704
- 3,418
- 113
Biri wonSon 23
Maksat çevrim bitsin
Biri wonSon 23
Maksat çevrim bitsin
Uzun yazma beyin ancıklaması yaşıyorum 🤣🤣Bende uzun içiyorum valla puaha aynisini içiyorum erken bitmesin diye alıştım ona da 100 lira oldu paketi bu arada mulayim in telefonu baya iyiymiş şarjı çok geç bitiyor galiba
Iyi iyiSino burda sadece cevrimden saymiyor ayni maci. Ayni mscla kasa katlayabiliyorsun diledigin gibi
Bizim burda da sela okundu biri ölmüş admain selasi okundu demin hayat çok garip cidden bizde sabahın 6 si oldu hala rol takip ediyoruz bizde yarın bir gün öleceğiz ama bunun hesabini bile yapmayi unutur olduk Allah affetsin hepimiziUzun yazma beyin ancıklaması yaşıyorum 🤣🤣
Bol şansKalan 20
Amin kardo amin valla öyleBizim burda da sela okundu biri ölmüş admain selasi okundu demin hayat çok garip cidden bizde sabahın 6 si oldu hala rol takip ediyoruz bizde yarın bir gün öleceğiz ama bunun hesabini bile yapmayi unutur olduk Allah affetsin hepimizi
GuzelKalan 20
Guzel lıste mulayımKasa 28 ve elde bunlar kaldı 3 ü gelse bile yeter hepsi güzel gidiyor
30 uzeri çekersin artikKasa 28 ve elde bunlar kaldı 3 ü gelse bile yeter hepsi güzel gidiyor
Risk kuponu da geliyor pürüz çıkmazsaKasa 28 ve elde bunlar kaldı 3 ü gelse bile yeter hepsi güzel gidiyor
En az 40k yi gecicekKasa 28 ve elde bunlar kaldı 3 ü gelse bile yeter hepsi güzel gidiyor
Bana 3 puan daha yazmanı rica ediyorum futbol da wonMaç kalmadı tıkandık
İptaller saolsunBana 3 puan daha yazmanı rica ediyorum futbol da won