- 13,369
- 23,388
- 113
Beynim sulandı yaw
Türkçe hocanı anmiyordum uzun zaman oldu4 dk sonrs buza rssmi won vekecez
Devam devam kupon bas süperizBeynim sulandı yaw
Biraz dinlen tum maclar bitsinBeynim sulandı yaw
8 kombin kaldi az daha dayansın bitti bitecekBiraz dinlen tum maclar bitsin
İşe gıdıcem su ıcmeye kalktım ne kadar cevrım kaldıBeynim sulandı yaw
Valla sendeki enerji de bitmedi gitti tek başına 250 maca baktın hala devam diyon puahaDevam devam kupon bas süperiz
Ayni mac problem olmaz mi cevirimeSon 23
Maksat çevrim bitsin
Bu hafta ağır yokluktayız . Uykumu iyi aldım geldim. Azimle sıçtık betonu delmek üzereyizValla sendeki enerji de bitmedi gitti tek başına 250 maca baktın hala devam diyon puaha
Düzlükte olsak 5 saattir konuda ne isimiz olur dost puahahBu hafta ağır yokluktayız . Uykumu iyi aldım geldim. Azimle sıçtık betonu delmek üzereyiz
3 dal sigaran kalmış ti ne alemde bittimi puahaBu hafta ağır yokluktayız . Uykumu iyi aldım geldim. Azimle sıçtık betonu delmek üzereyiz
Ooo İngilizceye geçmişiz 🤣🤣Son 23
Maksat çevrim bitsin
Valla bir kaldı. Uzun parlement içiyorum . Birazdan yarısını içer yarısını bir saat sonra içerim🤣🤣3 dal sigaran kalmış ti ne alemde bittimi puaha
Sino burda sadece cevrimden saymiyor ayni maci. Ayni mscla kasa katlayabiliyorsun diledigin gibiAyni mac problem olmaz mi cevirime
Bundan sonraki kuponlar min. risk düzeyinde olursa ne kazanırsak kârdırSon 23
Maksat çevrim bitsin
2 dk az kaldi bu da geliyorSon 23
Maksat çevrim bitsin
Bende uzun içiyorum valla puaha aynisini içiyorum erken bitmesin diye alıştım ona da 100 lira oldu paketi bu arada mulayim in telefonu baya iyiymiş şarjı çok geç bitiyor galibaValla bir kaldı. Uzun parlement içiyorum . Birazdan yarısını içer yarısını bir saat sonra içerim🤣🤣