Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 500 Hedef 5 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,216
84,934
113
8 10 saat slot da öldürmek büyük başarı bu arada hırs yapıp hepsini vermiyosun gene geçen 50k attım 10 dk surmedi
Ben bir sistem kurmuştum her gün 1000 dolar kar yapıyordum her gün 1000 dolar slota gidiyordu net 2 aydan fazla milyon kaybettim işte böyle
Üstelik o attığım paralarla rulet oynayıp 8-10 bin dolarlara çıktığım oldu onunla slota girip yine kaybettim
Ben kasa atarak slot oynamıyorum 40 bin varsa 20-100 bet arası alıyorum işte inan bıktım ya 80-100 bin tl olsa ne olur kaybediyoruz hepsini bi manası yok

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,403
3,933
113
Sporda denedim ya ben düşük orana oynayamıyorum 15-20k da bastığımda 2 maç 20 orana oynadım hep sabırlı olsak sporda tahminlerim fena değilde sabırlı değiliz
Şunu kötü kaçırdık hafta içi 200k para veriyordu Ekli dosyayı görüntüle 841334
Bugin 1k para olsaydı turkiye ve almanya maclarinda minimum 20 katina çıkarırdın

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,216
84,934
113
Enişte hesapta çok tutma gerçi tutmasak nolur koşa koşa atmye giduiruz birde ATM hzaksa taksi parası veriyoruz üstüne ama skora biraz ara ver enazidnan şans faktörü biraz daha senden yana olur
Aynen nakit çeksekte kaybederiz kaybediyoruz yani 1000 dolar yapmıştım eve yakın döviz atm de vardı sabaha kadar git gel bozdum hepsini yedik bi ara
Yani o çözüm değil bizim için bize bitmeyen bi para lazım

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,698
4,888
113
Dostlar ihtiyaç olmayan bana devredebilir kimse yapmak istemiyor bizde rol kovaliyruz sırası gelirse bizde devrederiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...