- 9,999
- 1,269
- 113
Bende takip ettim de Oğuzhan seçsin demiş adam yapcak bişe yok 😀Darilip gucenmedim de 3adim ben oguzhan abi snake takip ettik yav beni neden sevmedin shshshs
Bende takip ettim de Oğuzhan seçsin demiş adam yapcak bişe yok 😀Darilip gucenmedim de 3adim ben oguzhan abi snake takip ettik yav beni neden sevmedin shshshs
Aç aç sen de potansiyel varBen acmiyom ozaman ansja
Acak bari seni mi kircamAç aç sen de potansiyel var
Biliyorum da 3adim biz 3umuz takilledik diye dedim simknti yok ya herkesi memnun edemezBende takip ettim de Oğuzhan seçsin demiş adam yapcak bişe yok 😀
O zehir gibi kanka işte köşede 100k olsun 10j at kalan hepsi gitti ne ara gitti onu da anlamıyorsun yalnızlıktan oluyor hep can sıkıntısı yapacak bir şey bulamıyorum para olunca slota saldırıyorum öyle 8-10 saat öldürüyoruz cepte de 1 lira kalmıyorOlmayınca olmuyor enişte spora devam et
Para olmadiginda bülten o kadar canlı ki 1k1oklsa 20k yaparim diyorum yaptığım günün aksamina da bi 20k cepten gidiyorSpor.iyidir ya
Valla eniste kumar yuzunden mi asosyal.olduk,asosyaliz diyebmi kumara basladik hala anlayamadimO zehir gibi kanka işte köşede 100k olsun 10j at kalan hepsi gitti ne ara gitti onu da anlamıyorsun yalnızlıktan oluyor hep can sıkıntısı yapacak bir şey bulamıyorum para olunca slota saldırıyorum öyle 8-10 saat öldürüyoruz cepte de 1 lira kalmıyor
İban yaz ortaklık.payini atalımPara olmadiginda bülten o kadar canlı ki 1k1oklsa 20k yaparim diyorum yaptığım günün aksamina da bi 20k cepten gidiyor
Seçildin usta @Calypso13 😁
Valla oyle. salak sacma slotta parcalaniyoruzPara olmadiginda bülten o kadar canlı ki 1k1oklsa 20k yaparim diyorum yaptığım günün aksamina da bi 20k cepten gidiyor
Enişte hesapta çok tutma gerçi tutmasak nolur koşa koşa atmye giduiruz birde ATM hzaksa taksi parası veriyoruz üstüne ama skora biraz ara ver enazidnan şans faktörü biraz daha senden yana olurO zehir gibi kanka işte köşede 100k olsun 10j at kalan hepsi gitti ne ara gitti onu da anlamıyorsun yalnızlıktan oluyor hep can sıkıntısı yapacak bir şey bulamıyorum para olunca slota saldırıyorum öyle 8-10 saat öldürüyoruz cepte de 1 lira kalmıyor
Attim dost devam bu geceyi zengin bitirelimİban yaz ortaklık.payini atalım
Dost bana atma @KANSIZ at 300 devam etsin şansı artsın inşallah benim işim var roll açamam şimdi takip ederim herkese bol kazançlar ancak takip ederim ben
8 10 saat slot da öldürmek büyük başarı bu arada hırs yapıp hepsini vermiyosun gene geçen 50k attım 10 dk surmediO zehir gibi kanka işte köşede 100k olsun 10j at kalan hepsi gitti ne ara gitti onu da anlamıyorsun yalnızlıktan oluyor hep can sıkıntısı yapacak bir şey bulamıyorum para olunca slota saldırıyorum öyle 8-10 saat öldürüyoruz cepte de 1 lira kalmıyor
PuhahahaHarika ötesi iyi geceler cümleten.
@qguzh4nn0 abi secer zaten de o3luden dislanmamiz olmadi 🤣Seçildin usta @Calypso13 😁
Bi rol daha açacam arkana yaslan izle sen😀Güzel liste