- 21,859
- 12,899
- 113
Kanka @murobaşkan at teşekkür ettim
Kanka @murobaşkan at teşekkür ettim
Hadi kapisalim en uzun adım atan kazaniyo hahaBi rol daha açacam arkana yaslan izle sen😀
O bizden sorun yok 😂Bi rol daha açacam arkana yaslan izle sen😀
Sen çok alıngansın dostum herşey de art niyet aranmazKanka @murobaşkan at teşekkür ettim
Enes ne diyorsun her şeye bana gelip alıngansın deme hakaret mi ettik bir şey mi dedik üstüne bir de alıngan mı olduk neyse ne 😦Sen çok alıngansın dostum herşey de art niyet aranmaz
İstersen roll yapma al cebine köy dost sen bilirsin yok dersen problem yokDost bana atma @KANSIZ at 300 devam etsin şansı artsın inşallah benim işim var roll açamam şimdi takip ederim herkese bol kazançlar ancak takip ederim ben
Ben bir sistem kurmuştum her gün 1000 dolar kar yapıyordum her gün 1000 dolar slota gidiyordu net 2 aydan fazla milyon kaybettim işte böyle8 10 saat slot da öldürmek büyük başarı bu arada hırs yapıp hepsini vermiyosun gene geçen 50k attım 10 dk surmedi
Problem yok sana atsın sıkıntı yok ister roll aç ister açma 👏İstersen roll yapma al cebine köy dost sen bilirsin yok dersen problem yok
Bugin 1k para olsaydı turkiye ve almanya maclarinda minimum 20 katina çıkarırdınSporda denedim ya ben düşük orana oynayamıyorum 15-20k da bastığımda 2 maç 20 orana oynadım hep sabırlı olsak sporda tahminlerim fena değilde sabırlı değiliz
Şunu kötü kaçırdık hafta içi 200k para veriyordu Ekli dosyayı görüntüle 841334
Kimseye rol yapın demedim zaten yaw 300 lira ile rol yapsa ne yapmasa ne . Sende yapmayabilirsinİstersen roll yapma al cebine köy dost sen bilirsin yok dersen problem yok
Aynen nakit çeksekte kaybederiz kaybediyoruz yani 1000 dolar yapmıştım eve yakın döviz atm de vardı sabaha kadar git gel bozdum hepsini yedik bi araEnişte hesapta çok tutma gerçi tutmasak nolur koşa koşa atmye giduiruz birde ATM hzaksa taksi parası veriyoruz üstüne ama skora biraz ara ver enazidnan şans faktörü biraz daha senden yana olur
Bol şans reisBi rol daha açacam arkana yaslan izle sen😀
Yok ben yapicam.dost alınması gereken bı intikam varKimseye rol yapın denedim zaten yaw 300 lira ile rol yapsa ne yapmasa ne . Sende yapmayabilirsin
Neden alsana hakkınıKanka @murobaşkan at teşekkür ettim
Sende o zaman bol şansYok ben yapicam.dost alınması gereken bı intikam var
Snakenin hakkı kime geçsin ?Almayan varsa @murobaşkan a geçsin hakkı @qguzh4nn0