Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 500 Hedef 5 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,216
84,934
113
Olmayınca olmuyor enişte spora devam et
O zehir gibi kanka işte köşede 100k olsun 10j at kalan hepsi gitti ne ara gitti onu da anlamıyorsun yalnızlıktan oluyor hep can sıkıntısı yapacak bir şey bulamıyorum para olunca slota saldırıyorum öyle 8-10 saat öldürüyoruz cepte de 1 lira kalmıyor

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,687
9,736
113
O zehir gibi kanka işte köşede 100k olsun 10j at kalan hepsi gitti ne ara gitti onu da anlamıyorsun yalnızlıktan oluyor hep can sıkıntısı yapacak bir şey bulamıyorum para olunca slota saldırıyorum öyle 8-10 saat öldürüyoruz cepte de 1 lira kalmıyor
Valla eniste kumar yuzunden mi asosyal.olduk,asosyaliz diyebmi kumara basladik hala anlayamadim

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,698
4,888
113
Enişte hesapta çok tutma gerçi tutmasak nolur koşa koşa atmye giduiruz birde ATM hzaksa taksi parası veriyoruz üstüne ama skora biraz ara ver enazidnan şans faktörü biraz daha senden yana olur

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,002
3,447
113
8 10 saat slot da öldürmek büyük başarı bu arada hırs yapıp hepsini vermiyosun gene geçen 50k attım 10 dk surmedi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,216
84,934
113
Ben yuklu girdigim zamanlarda sporda yiyorum slota vericegime spora verip cikiyorum :)
Sporda denedim ya ben düşük orana oynayamıyorum 15-20k da bastığımda 2 maç 20 orana oynadım hep sabırlı olsak sporda tahminlerim fena değilde sabırlı değiliz
Şunu kötü kaçırdık hafta içi 200k para veriyordu IMG_4664.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...