- 6,017
- 3,458
- 113
Şimdi bı 1klik al dost kanıtla bizeBu dedenen 100 x üstü odemeyi alanlar nasil aliyor merak ediyorum ben alinca hep 30x bırakıyor
Şimdi bı 1klik al dost kanıtla bizeBu dedenen 100 x üstü odemeyi alanlar nasil aliyor merak ediyorum ben alinca hep 30x bırakıyor
Kesene bereket2000 kendime alıyorum ihtiyaç var 1000 @zeisy e atıyorum ortak sonuçda kasaya1850 kalıyor @qguzh4nn0 1850 yi de sana atıyorum @KANSIZ a 500 at kalanida @SnakeEyes artı 2 kişiye daha böl istersen atamadiklarim bu seferlik kusura bakmasın dağıtım bu şekilde olacak
Kesene bereket usta2000 kendime alıyorum ihtiyaç var 1000 @zeisy e atıyorum ortak sonuçda kasaya1850 kalıyor @qguzh4nn0 1850 yi de sana atıyorum @KANSIZ a 500 at kalanida @SnakeEyes artı 2 kişiye daha böl istersen atamadiklarim bu seferlik kusura bakmasın dağıtım bu şekilde olacak
Kendime güzel ortak bulmusum2000 kendime alıyorum ihtiyaç var 1000 @zeisy e atıyorum ortak sonuçda kasaya1850 kalıyor @qguzh4nn0 1850 yi de sana atıyorum @KANSIZ a 500 at kalanida @SnakeEyes artı 2 kişiye daha böl istersen atamadiklarim bu seferlik kusura bakmasın dağıtım bu şekilde olacak
Benim kendi dolandiricilarim ar e sporlarŞimdi bı 1klik al dost kanıtla bize
Harika ötesi iyi geceler cümleten.2000 kendime alıyorum ihtiyaç var 1000 @zeisy e atıyorum ortak sonuçda kasaya1850 kalıyor @qguzh4nn0 1850 yi de sana atıyorum @KANSIZ a 500 at kalanida @SnakeEyes artı 2 kişiye daha böl istersen atamadiklarim bu seferlik kusura bakmasın dağıtım bu şekilde olacak
Herzaman dagitiyorusin dost kimse kusura bakmaz helal olsun şansın bol olsun2000 kendime alıyorum ihtiyaç var 1000 @zeisy e atıyorum ortak sonuçda kasaya1850 kalıyor @qguzh4nn0 1850 yi de sana atıyorum @KANSIZ a 500 at kalanida @SnakeEyes artı 2 kişiye daha böl istersen atamadiklarim bu seferlik kusura bakmasın dağıtım bu şekilde olacak
Tebrikler kesene bereket2000 kendime alıyorum ihtiyaç var 1000 @zeisy e atıyorum ortak sonuçda kasaya1850 kalıyor @qguzh4nn0 1850 yi de sana atıyorum @KANSIZ a 500 at kalanida @SnakeEyes artı 2 kişiye daha böl istersen atamadiklarim bu seferlik kusura bakmasın dağıtım bu şekilde olacak
Ahaha bol şansBenim kendi dolandiricilarim ar e sporlar![]()
Dedeye 3 milyondan fazla kaybettim bunca zaman bi kere 400 aldım onu da moneytraine bıraktım çekmeden 50-100k çok aldım da milyon vurcaz diye diye milyonluk olduk aw oyunundaBu dedenen 100 x üstü odemeyi alanlar nasil aliyor merak ediyorum ben alinca hep 30x bırakıyor
Ben acmiyom ozaman ansjaBi rol daha açacam başarılı olursak kalanlara ulaşırız yaw kimse darilip gucenmesin
Darilip gucenmedim de 3adim ben oguzhan abi snake takip ettik yav beni neden sevmedin shshshsBi rol daha açacam başarılı olursak kalanlara ulaşırız yaw kimse darilip gucenmesin
Olmayınca olmuyor enişte spora devam etDedeye 3 milyondan fazla kaybettim bunca zaman bi kere 400 aldım onu da moneytraine bıraktım çekmeden 50-100k çok aldım da milyon vurcaz diye diye milyonluk olduk aw oyununda
Ben yuklu girdigim zamanlarda sporda yiyorum slota vericegime spora verip cikiyorumDedeye 3 milyondan fazla kaybettim bunca zaman bi kere 400 aldım onu da moneytraine bıraktım çekmeden 50-100k çok aldım da milyon vurcaz diye diye milyonluk olduk aw oyununda
Spor.iyidir yaBen yuklu girdigim zamanlarda sporda yiyorum slota vericegime spora verip cikiyorum![]()
Kesene bereket dostum atmasanda olur istediğine atabilirsin bol kazançlarKesene bereket usta